Σε μια ιδιαίτερα θερμή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η κοπή της αγιοβασιλόπιτας του Συλλόγου “Θερμοκοιτίδα Ζωής” που έχει την έδρα του στη Λάρισα.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Λαρισαίος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος, ο οποίος ενημερώθηκε από την πρόεδρο Φανή Θεοχαροπούλου – Βλαχογιάννη, για το σπουδαίο έργο ζωής του συλλόγου.

Η στήριξη που παρέχει σε αυτές τις οικογένειες, σε αυτές τις μανούλες που γεννούν τα μωράκια τους πρόωρα και βιώνουν τη μητρότητα μέσα από αυτό το δύσκολο δρόμο, είναι τόσο μεγάλη σαν μια αγκαλιά που κλείνει μέσα της όλα τα προβλήματα.

«Παρευρέθηκα στην εκδήλωση για την κοπή πίτας του Συλλόγου “Θερμοκοιτίδα Ζωής” που εδρεύει στη Λάρισα και ενημερώθηκα από την εξαίρετη πρόεδρο του συλλόγου, Φανή Θεοχαροπούλου – Βλαχοπούλου για το σπουδαίο έργο που επιτελούν τα τελευταία χρόνια, με την ίδια την πρόεδρο λόγω ιδιότητας, να έχει δώσει πνοή ζωής σε εκατοντάδες πρόωρα μωράκια.

Η προσφορά σας στην κοινωνία της Λάρισας και όχι μόνο, είναι αξιέπαινη και η στήριξη σας σε αυτές τις οικογένειες και ειδικά στις μητέρες, οι οποίες δεν ζουν τη μητρότητα με τον φυσιολογικό τρόπο αλλά χρειάζεται να περιμένουν καιρό μέχρι να πάρουν τα μωράκια τους υγιή στην αγκαλιά τους, είναι ανυπολόγιστη. Είστε λειτουργοί στο πιο ιδιαίτερο κομμάτι της κοινωνίας, αυτό της ανθρώπινης ζωής», δήλωσε ο Λαρισαίος πολιτικός, που δεσμεύτηκε να είναι δίπλα τους σε κάθε βήμα που ο Σύλλογος χρειάζεται.