Μια εξαιρετική εκδήλωση και κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας πραγματοποίησε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λάρισας, παρουσία πλήθους κόσμου.

Το παρών έδωσε ο βουλευτής του νομού Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος, ο οποίος συναντήθηκε με φίλους κυνηγούς και ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του συλλόγου.

«Οι κυνηγοί, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της φυσικής αλυσίδας. Οι δράσεις των κυνηγετικών συλλόγων είναι γνωστές ανά την Ελλάδα αλλά και σε διεθνές επίπεδο».

Αυτά δήλωσε ο Χρήστος Καπετάνος εξερχόμενος από την εκδήλωση του Κυνηγετικού Συλλόγου και συνέχισε:

«Με μεγάλη μου χαρά παρευρέθηκα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της μεγάλης οικογένειας των κυνηγών που διατηρούν μια αρχέγονη δραστηριότητα συμβάλλοντας στην κατά νόμο, τήρηση της ισορροπίας της φύσης και κατ’ επέκταση του φυσικού τοπίου της χώρας. 

Άλλωστε είναι γνωστό και κοινά αποδεκτό ότι οι σωστοί κυνηγοί είναι οι πιο άμεσοι υπερασπιστές της φύσης και της με βαθιές ρίζες στο χρόνο κυνηγητικής παράδοσης.

Συγχαρητήρια στον πρόεδρο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας, Βαγγέλη Μπαλατσό, στον πρόεδρο Νίκο Κωτούλα και στα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Λάρισας για την εξαιρετική εκδήλωση και την πλούσια δράση τους, στην πάταξη της λαθροθηρίας και τη συμμετοχή των κυνηγών στην πολιτική προστασία.

Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία».