Ο Νίκος Ζιαβλιάκης, ένα νέο παιδί, ελεύθερος επαγγελματίας γνωστός σε όλους στην περιοχή μας συντάσσεται στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Κολλάτου.

Σε δήλωση του ο κ. Νίκος Ζιαβλιάκης:

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κύριο Κωνσταντίνο Κολλάτο , για την πρότασή του να συμμετέχω στις εκλογές του Οκτωβρίου ως δημοτικός σύμβουλος, με την συνδυασμό «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης» και να σταθώ συνοδοιπόρος στον αγώνα του για την ανάπτυξη του τόπου μας, του τόπου όπου όλοι ζούμε.

Λίγα λόγια για εμένα: είμαι 26 ετών, γεννήθηκα και ζω μόνιμα στα γραφικά Αμπελάκια και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο Δήμο Τεμπών. Μέσω της δουλειάς μου, η επικοινωνία με τον κόσμο σε καθημερινή βάση, με κατέστησε κοινωνό των προβλημάτων που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του. Το γεγονός ότι τα περισσότερα από τα προβλήματα αυτά χρονίζουν, χωρίς να δίνονται λύσεις, συνετέλεσε στο να πάρω την απόφαση να ασχοληθώ με τα κοινά.

Πρωταρχικό μας μέλημα, πρέπει να είναι, η βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας και παράλληλα η δημιουργία ενός Δήμου, οικονομικά εύρωστου, που θα αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες που του δίνονται για την οικονομική του ανάπτυξη μέσα από διάφορους τομείς, όπως είναι η γεωργία, η κτηνοτροφία και ο τουρισμός . Θεωρώ, απαραίτητη προϋπόθεση την αγάπη για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.

Καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψήφιους μου.

Σε δήλωση του ο κ. Κώστας Κολλάτος αναφέρει:

Ισχυροποιείται μέρα με την ημέρα η «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης » για τον Δήμο Τεμπών, αφού δημότες από όλα τις κοινότητες εκφράζουν την έμπρακτη στήριξη τους στην εκ νέου υποψηφιότητα του υποψηφίου Δημάρχου, Κώστα Κολλάτου.

«Δημιουργούμε μια ισχυρή ομάδα υποψηφίων, που συμπαρατάσσονται στον κοινό μας πλέον αγώνα, αναγνωρίζοντας παράλληλα, το ρεαλιστικό μας έργο και πρόγραμμα για τον Δήμο μας.
Η εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας είναι μεγάλη ευθύνη για την παράταξή μας »,

Ο Νίκος ένα νέο παιδί, ελεύθερος επαγγελματίας, εργάζεται και ζει στον τόπο του. Άνθρωπος δραστήριος και αυθεντικός προσθέτει δυναμική με την υποψηφιότητα του. Η καθημερινή επαφή με τους συνδημότες του, αλλά και η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για να είναι υποψήφιος.

Τον καλωσορίζουμε στην παράταξη μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία .