Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας, Χουλούσι Άκαρ, επισκέφθηκε τα γραφεία της Καϊσέρισπορ και συναντήθηκε με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, ο οποίος διαμεσολάβησε για μια τηλεφωνική συνομιλία με τον ομόλογό του στην Ελλάδα, Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Ελλάδα και Τουρκία βρίσκονται σε προεκλογική περίοδο, καθώς στη γειτονική μας χώρα διεξάγεται ο δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών ανάμεσα στον νυν πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Ο υπουργός άμυνας της Τουρκίας, Χουλούσι Άκαρ επισκέφθηκε τα γραφεία της Καϊσέρισπορ και εκεί είδε τον Λαρισαίο στόπερ.

Μάλιστα με πρωτοβουλία του Άκαρ, οι δύο άνδρες ήρθαν σε επικοινωνία και συνομίλησαν για λίγα λεπτά σε ένα φιλικό κλίμα, όπως τονίζει ο Δημήτρης Κολοβέτσιος σε post που έκανε στο Instagram.

"Νιώθω ιδιαίτερη τιμή και χαρά μετά την συνάντησή μου με τον Τούρκο Υπουργό Άμυνας Χουλούσι Άκαρ. Μετά από πρωτοβουλία του, ήρθαμε σε επικοινωνία με τον Έλληνα Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος μου μετέφερε τις θερμότερες ευχές για την πορεία μου στην τούρκικη ομάδα.

Με το πέρας της συζήτησης τον προσκαλέσαμε από κοινού στην πόλη της Καισάρειας. Βίωσα μία ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία βλέποντας τον φιλικό τρόπο επικοινωνίας των δύο υπουργών", έγραψε σε λεζάντα της ανάρτησής του ο Κολοβέτσιος.

Mε πληροφορίες από sport24.gr