Τον ελεύθερο επαγγελματία Βασίλη Μπανταβή που κατέρχεται υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε. Λάρισας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, καλωσόρισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» που έχει σταθερά στο επίκεντρο τον άνθρωπο και αγωνίζεται με έργα, δράσεις, πρωτοβουλίες για μια Περιφέρεια χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

O Βασίλης Μπανταβής γεννήθηκε το 1975. Κατάγεται από τον Δρυμό Ελασσόνας και κατοικεί στη Λάρισα. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας με πολυετή, επιτυχημένη πορεία στον επιχειρηματικό στίβο. Είναι ιδιοκτήτης της εταιρίας Metalcom Energy Solution η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών και της ενέργειας.

Πρώην επιθεωρητής της εταιρίας Intrakat σε μεγάλα ευρωπαϊκά έργα, με μεγάλη εμπειρία στον τομέα της διαχείρισης και κατασκευής έργων. Είναι Γενικός Γραμματέας της Αναπτυξιακής Εταιρίας του Επιμελητηρίου Λάρισας και Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Κεραυνός Δρυμού. Είναι παντρεμένος με την Μαρίνα Παπαδάκη από την Κρήτη και έχουν 2 παιδιά.