Πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Δήμο Τεμπών και ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης ήταν παρών σε όλες. 

Αρχικά, μετά το πέρας του Πανηγυρικού Εσπερινού στην εκκλησία της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Κουλούρα, ακολούθησε λαϊκό γλέντι.
Την εκδήλωσε τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Δημήτριο Μαϊμάρη, τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Βασίλειο Πινακά, τους Αντιδημάρχους κ. Αθανάσιο Βλάχο, Κώστα Ζαρδούκα, Γεώργιο Ντόντο, Νίκο Μητσογιάννη, τον Πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π.Ε.Π. κ. Γιώργο Νικολάου, τον δημοτικό σύμβουλο κ. Αθανάσιο Καραναστάση, τις υποψήφιες κα. Βασιλική Γιάνναρου, Ζωή Σαραντοπούλου, Γεωργία Μάγκα, τους υποψηφίους κ. Μιχάλη Ρούπα, Νίκο Παπαδημητρίου, Χρήστο Ευσταθίου και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γόννων κ. Γιώργο Μπανιώρα. 
Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τον Ευαγγελισμό, όπου ο Πολιτιστικός Σύλλογος διοργάνωσε τον ετήσιο χορό υπό την αιγίδα του Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π.Τ. 
Χορευτικά τμήματα του Μορφωτικού Συλλόγου-Λαογραφικό Μουσείο Γόννων στόλισαν με τους χορούς τους την εκδήλωση υπό την επιμέλεια της χοροδιδάσκαλου κα. Βάσω Κουκουθάκη.
Η εκδήλωσε στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς αρκετοί κάτοικοι, πρόεδροι συλλόγων και φορέων, φιλοξενούμενοι και επισκέπτες παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.
Έπειτα, ο Δήμαρχος Τεμπών ανηφόρισε στο όμορφο ορεινό χωριό, γεμάτο δροσιά, δάσος και φύση, την Καλλιπεύκη. 
Εκεί, πραγματοποιήθηκε το ετήσιο Αντάμωμα Απανταχού Καλλιπευκιωτών στην πλατεία του χωριού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π.Τ.
 
Την εκδήλωση έντυσαν με την παρουσία τους, τα χορευτικά τμήματα του Μ.Ε.Σ.Α.Κ. "Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ" με χοροδιδάσκαλο την κα. Λαμπρινή Παπαδόντα. Η εκδήλωση κατακλύστηκε από κόσμο και ακολούθησε γλέντι μέχρι πρωίας. 
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Τεμπών ανέφερε: 
"σήμερα είμαστε όλοι εδώ για να τιμήσουμε με την παρουσία μας τους Συλλόγους και να τους ευχαριστήσουμε για το εθελοντικό και αφιλοκερδές έργο που προσφέρουν. Χωρίς την παρουσία των Συλλόγων, πραγματικά δεν υφίσταται ο εθελοντισμός. Μέσα από τις δράσεις σας και δράττοντας τη σημερινή ευκαιρία, επιτρέψτε μου να καλέσω και άλλους ανθρώπους να συμμετέχουν σε Συλλόγους, αλλά και να προσπαθήσουν να στραφούν στον εθελοντισμό, καθώς εκτός της αναγνώρισης του κοινωνικού έργου που προσφέρουν, αναγνωρίζονται οι προσπάθειές τους και σε τοπικό επίπεδο. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και να βρεθούμε ξανά μαζί και σε άλλες δράσεις σας. Είμασταν ,είμαστε και θα είμαστε δίπλα σας να σας στηρίχουμε σε κάθε σας προσπάθεια".