Έναν ακόμη αυτόματο απινιδωτή παρέδωσε ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, στον δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Αναγέννηση Ολύμπου Γιώργο Μπάτζιο, ο οποίος θα βρίσκεται έτοιμος προς χρήση σε περίπτωση ανάγκης, τόσο στο γήπεδο του Πυργετού, όσο και της Αιγάνης, καθώς και στην δημοτική Κοινότητα Αιγάνης.

«Ανταποκριθήκαμε άμεσα στο αίτημα τόσο της ποδοσφαιρικής ομάδας, όσο και της δημοτικής Κοινότητας Αιγάνης για την χορήγηση απινιδωτή. Ως δημοτική Αρχή αφουγκραζόμαστε πάντα τους προβληματισμούς και τις αγωνίες των συνδημοτών μας και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να δώσουμε τις απαιτούμενες λύσεις, ειδικά όταν αυτές αφορούν την προστασία της ανθρώπινης ζωής. Το θέμα των απινιδωτών είναι κομβικής σημασίας για την ζωή των ανθρώπων.

Ως δημοτική Αρχή μας απασχολεί έντονα και με αυτές τις ενέργειές μας δείχνουμε γνήσιο ενδιαφέρον για τους συνάνθρωπούς μας, αποκτώντας τέτοια εργαλεία που θα μας βοηθήσουν στο να ελαχιστοποιούμε τον κίνδυνο της απώλειας ανθρώπινης ζωής. Αχρείαστο να είναι το μηχάνημα, αλλά χρήσιμη η ύπαρξη του».