Μετά την ολοκλήρωση και της τελευταίας διανομής τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο για το έτος 2022, που πραγματοποιήθηκε στις 21 και 22 Δεκεμβρίου, η Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κα. Άννα Καραπάνου-Μαγαλιού και τα μέλη του, θεωρούν αναγκαίο να ευχαριστήσουν ολόψυχα τόσο τις επιχειρήσεις όσο και τον κάθε πολίτη, που με τις δωρεές τους συνέβαλαν ενεργά στη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων του Δήμου μας.

Αξίζει να αναφέρουμε όσους χορηγούς μας επέτρεψαν να αναφερθούμε ονομαστικά, όπως: Γραβάνης-γαλακτοκομικά προϊόντα στο Μακρυχώρι, Σούπερ μάρκετ «Σαμαράς Γρηγόρης» στο Καστρί-Λουτρό και Σαμαράς Βασίλειος στο Συκούριο, Α.Τ. Τεμπών, Νίκζας Α.Ε.-τυροκομικά προϊόντα στο Μακρυχώρι, Αλλαντικά Ρωμιό στο Μακρυχώρι, Ζαχαροπλαστεία Θεόφιλος Φοντάν στη Λάρισα και τη Φάρμα Ντόντος-γαλακτοκομικά-τυροκομικά προϊόντα.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τεμπών θα συνεχίσει και το 2023 το πολύτιμο έργο του και θα συνεισφέρει ουσιαστικά στην κάλυψη όσο το δυνατόν περισσότερων αναγκών των ευπαθών κοινωνικών ομάδων του Δήμου. Καθώς οι ανάγκες και ο αριθμός των οικογενειών έχει αυξηθεί εξαιτίας των συνθηκών που προέκυψαν από την υγειονομική, οικονομική και ενεργειακή κρίση. Όσες επιχειρήσεις και πολίτες επιθυμούν να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης και τη νέα χρονιά, μπορούν να απευθύνονται στην κα. Άννα Καραπάνου-Μαγαλιού και στα τηλέφωνα του Δήμου Τεμπών.

"Σας ευχόμαστε να έχετε μία καλή νέα χρονιά με υγεία, ευτυχία, δημιουργία και να μη λησμονούμε ποτέ το συνάνθρωπό μας, γιατί είναι καιροί αλληλοβοήθειας και αλληλοπροσφοράς και κάθε πράξη συνεισφοράς σε έναν ευάλωτο συμπολίτη μας, είναι μία πράξη γενναιοδωρίας προς τον εαυτό μας" τονίζει η Προεδρος κα Άννα Καραπάνου - Μαγαλιού.