Την Πέμπτη, 28/09/2023 πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γιάννουλης ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της Νέας Σχολικής Χρονιάς 2023-2024. Ο αγιασμός τελέστηκε από το Σεβαστό Πατέρα της τοπικής ενορίας του Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης.

Στον αγιασμό παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, κ. Καραγιώργου Αικατερίνη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Κων. Κούμας», κ. Παπαποστόλου Δημήτριος, η Διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γιάννουλης κ. Μπότη Ευαγγελία, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Μαμάκος Αθανάσιος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γιάννουλης, κ. Φατούρας Κωνσταντίνος, η Πρόεδρος & τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γιάννουλης. Ο αγιασμός τελέστηκε σε κλίμα ευλάβειας με τις ευχές των παρευρισκομένων για καλή και εποικοδομητική σχολική χρονιά.

Ο Διευθυντής, κ. Ραφτούλης Γεώργιος, καλωσόρισε τις/ους μαθήτριες/ές της Α’ Δημοτικού, κι εξήρε τον ουσιαστικό ρόλο των εκπαιδευτικών, τους οποίους χαρακτήρισε «ραχοκοκαλιά» του σχολείου. Τόνισε τη σημασία της ουσιαστικής συνεργασίας του σχολείου με την οικογένεια ευχόμενος σε όλους καλή κι ευλογημένη σχολική χρονιά. Ιδιαίτερη μνεία έγινε για τη «ζεστή αγκαλιά» με την οποία υποδέχθηκαν τόσο ο Διευθυντής, κ. Ραφτούλης όσο και το λοιπό εκπαιδευτικό προσωπικό στους μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γιάννουλης τους οποίους έχουν την τιμή να φιλοξενούν προσωρινά σε αίθουσες του σχολείου λόγω των πρόσφατων πλημμυρών.