Χοροεσπερίδα με κοπή πίτας, πολλά μεγάλα δώρα, χορευτικές επιδείξεις με τη συμμετοχή όλου του κόσμου, πολλές εκπλήξεις και ξεφάντωμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο ρυθμό του dj Γιώργου Κυριάκου στο Village Garden για το “AΓΑΠΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ”.

Μετά την άκρως επιτυχημένη βραδιά οι διοργανωτές του ΑΓΑΠΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ δήλωσαν:

''Όσοι "τυχεροί" μπόρεσαν και παραβρέθηκαν στον όμορφο χώρο του Village Garden, κατάλαβαν καλά τι θα πει ΑΓΑΠΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ.

Χοροεσπερίδα με κοπή πίτας, πολλά μεγάλα δώρα, χορευτικές επιδείξεις με τη συμμετοχή όλου του κόσμου, πολλές εκπλήξεις και ξεφάντωμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο Ρυθμό του dj Γιωργος Κυριακος.

Ο εξαίρετος Χρήστος Κατούνας με την καταπληκτική ομάδα του BurntheFloor Dancehome έκαναν για ακόμα μία φορά τη διαφορά ξεσηκώνοντας και τον πιο διστακτικό.

Ευχαριστούμε θερμά την Αντιπεριφερειάρχη κα. Μαρία Γαλλιού και τον αντιδήμαρχο τουρισμού κ. Φώτη Τζατζάκη που μας τίμησαν με την παρουσία τους εκ μέρους της τοπικής αυτοδιοίκησης με την οποία έχουμε άριστη συνεργασία προς όφελος των συμπολιτών μας.

Ευχές και στήριξη στην προσπάθειά μας έστειλαν με mail οι βουλευτές Χρήστος Καπετάνος και Μάξιμος Χαρακόπουλος το οποίο και εκτιμούμε.

Το ταξίδι του *ΑΓΑΠΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ* συνεχίζεται και η παρέα μας μεγαλώνει καθημερινά.

Σας περιμένουμε όλους δίπλα μας γιατί τα καλύτερα είναι μπροστά μας.''