Οι καλοκαιρινές δράσεις που διοργανώνει το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας - «Ξενώνας Ραψάνης» του ΑΠΘ, σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ραψάνης, συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα στη Ραψάνη, με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, κατοίκων και επισκεπτών του χωριού.

Την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022 στις 19:00, στην κεντρική πλατεία της Ραψάνης, θα βρίσκονται τα «Παιχνίδια του Κόσμου», από το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Λάρισας. Τα γνωστά πλέον ξύλινα και χειροποίητα παιχνίδια, προερχόμενα από διάφορους πολιτισμούς του κόσμου και κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμα υλικά, είναι πάντα μια καλή αφορμή να συναντηθούμε, να αλληλεπιδράσουμε και να παίξουμε παρέα.

Την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022 στις 19:00, η αυλή του Δημοτικού Σχολείου Ραψάνης, θα «μετατραπεί» σε εργαστήρι κεραμικής, με τη δράση «Βαρκούλες, κοχυλάκια, αστερίες και ψαράκια, με πηλό θα πλάσουμε στου χωριού μας τα σοκάκια». Παρέα με τον κεραμίστα, Γιάννη Ψαρά, μικροί και μεγάλοι, θα έρθουμε σε επαφή με τον πηλό και θα «μιλήσουμε» για το καλοκαίρι πλάθοντας και δημιουργώντας με χώμα και νερό.

Σας περιμένουμε να παίξουμε και να δημιουργήσουμε παρέα!!

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των αυγουστιάτικων δράσεων του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας – «Ξενώνας Ραψάνης» εδώ.