Με υπέροχα τραγούδια του αξέχαστου Δημήτρη Μητροπάνου δίπλα στις πηγές του Απιδανού, με ήχους σαξόφωνου στους δρόμους των Φαρσάλων, αλλά και με μία διαφορετική διαδραστική παιδική παράσταση, θα ξεκινήσει αύριο Τρίτη 1 Αυγούστου, ο καθιερωμένος «Πολιτιστικός Αύγουστος» από τον Δήμο Φαρσάλων.

Μία σειρά εκδηλώσεων που και φέτος θα λάβουν χώρα σε πολλές περιοχές της επαρχίας.

Σε ότι αφορά το αυριανό πρόγραμμα, αυτό έχει ως εξής:

Στην πλατεία Δημαρχείου στις 7.30 το απόγευμα θα λάβει χώρα διαδραστική παιδική παράσταση. Η εκδήλωσή ξεκινά με τον ξυλοπόδαρο ο οποίος περιφέρεται στον χώρο της εκδήλωσης και υποδέχεται τον κόσμο!

Εντυπωσιάζει το κοινό με το ύψος του, πειράζει μικρούς και μεγάλους και φωτογραφίζεται μαζί τους. Γιγάντιες σαπουνόφουσκες, ένα φαντασμαγορικό σόου που εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους.

Μισή ώρα μετά, στις 8 και όσο ο ήλιος αλλάζει χρώματα σε αποχρώσεις του κίτρινου και του κόκκινου, όλο το κέντρο της πόλης θα πλημμυρίσει με τους ήχους σαξόφωνου από τον μουσικό του δρόμου, ο οποίος θα ξεκινήσει στην πλατεία Λαού και θα καταλήξει στις πηγές του Απιδανού.

Τέλος, στις 10 το βράδυ, θα ξεκινήσει μία διαφορετική και υπέροχη συνάμα μουσική εκδήλωση στις πηγές του Απιδανού: «Σβήνουμε το φεγγάρι» με τα πιο όμορφα τραγούδια του μεγαλύτερου σύγχρονου Έλληνα τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπάνου, με τον Νίκο Σκουφά και τη μπάντα του.