Επέστρεψε στις νίκες με ανατροπή η Λάρισα μέσα στο γήπεδο του Μακεδονικού με 3-1. Οι Θεσσαλοί είχαν να πάρουν «τρίποντο» από τις 11/12 (μέσα στην Αριδαία με 2-0).

Η ΑΕΛ επικράτησε με 3-1 επί του Μακεδονικού στο γήπεδο των «πρασίνων» στη Νέα Ευκαρπία, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League 2 και ανέβηκαν στους 19 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη έμεινε στους 14.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 8’, όταν ο Τσουκάνης εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Μπρατσιάνι και με σουτ νίκησε τον Θεοδωρόπουλο για το 1-0.

Οι Θεσσαλοί έφεραν «τούμπα» το ματς πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Αρχικά στο 31’, με τον Καλουτσικίδη να φτάνει στο 1-1 (υπάρχουν διαμαρτυρίες εκατέρωθεν για το γκολ, το οποίο κατακύρωσε έξι λεπτά μετά την επίτευξη του ο διαιτητής κ. Πουλόπουλος) και στο 39’ ο Κούστα έγραψε το 1-2, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Η Λάρισα στο δεύτερο μέρος έφτασε και σε τρίτο γκολ σφραγίζοντας τη νίκη της. Ο Μπρατσιάνι κατά λάθος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, για το 1-3 των Θεσσαλών.

Συνθέσεις:

Μακεδονικός (Γ. Αμανατίδης): Γουναρίδης, Μπρατσιάνι, Κοτταρίδης, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Γαρύφαλλος, Τσιλιγγίρης, Ζαννάκης, Σιμόνι.

ΑΕΛ (Ταουσιάνης): Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Ουατάρα, Πλέγας, Ηλιάδης, Αντράντα (57’ Μιλτιάδης), Θωμαΐδης, Κ. Παπαγεωργίου, Κούστα (57’ Νίνο), Πεντρόσο (90' Τσουμάνης), Μαυριάς (83’ Μαξιμένκο).

liganews.gr