Υποψήφιος σύμβουλος στο πλευρό του δημάρχου Γιώργου Μανώλη κατέρχεται ο αειθαλής και αεικίνητος κ. Γιώργος Κωστάκης (φωτογραφία κάτω) στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου στον συνδυασμό "Νέα Δύναμη", που έχει πρωταγωνιστή τον πολίτη του Δήμου Τεμπών.

Ο κ. Κωστάκης γεννήθηκε το 1941 στην Κρανέα του Δήμου Τεμπών.

Η ανιδιοτελής αγάπη του προς το συνάνθρωπο και η αγάπη του για τα κοινά, οδήγησε τον κ. Κωστάκη να θέσει εαυτόν ξανά υποψήφιο στον συνδυασμό "Νέα Δύναμη". Ο κ. Κωστάκης έχει τεράστια εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς διετέλεσε 4 χρόνια Πρόεδρος και Δημοτικός Σύμβουλος επί θητείας του αείμνηστου Δημάρχου Δημητρίου Σούκου. Ακόμη, διετέλεσε Κοινοτικός Σύμβουλος Κρανέας επί 28 ολόκληρα χρόνια.

Επιμένει και στηρίζει τον συνδυασμό "Νέα Δύναμη" του κ. Μανώλη, καθώς πιστεύει ακράδαντα ότι είναι ο μόνος άξιος συνεχιστής του έργου του Δήμου Τεμπών και ο Δήμαρχος που ότι δεσμεύτηκε το έκανε πράξη και το ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία.

Ο Δήμαρχος Τεμπών τον καλωσορίζει και του εύχεται καλό αγώνα και και καλή επιτυχία.

Ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης καλωσορίζει στον συνδυασμό "Νέα Δύναμη" τον επαγγελματία στο χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού κ. Απόστολο Μπουρουζίκα, υποψήφιο σύμβουλο στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, στον συνδυασμό που έχει επίκεντρο τον δημότη και βελτιώνει καθημερινά τις ανάγκες με έργα και δράσεις, όπου συμβάλλουν στην ανάπτυξη του βιοτικού επιπέδου του κάθε πολίτη.

Ο κ. Απόστολος Μπουρουζίκας ενσωματώθηκε στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Τεμπών, καθώς δηλώνει ότι η τωρινή δημοτική Αρχή έχει αλλάξει την καθημερινή ζωή των κατοίκων προς το καλύτερο και θα συνεχίσει με ακόμη περισσότερα έργα.

Ο κ. Μπουρουζίκας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα, αλλά μαγεύτηκε από τις ομορφιές του Δήμου Τεμπών και συγκεκριμένα της Κρανέας και νυμφεύθηκε τη σύζυγό του κα Σοφία Μπουρουζίκα-Κυρατζούλη.

Είναι πατέρας δύο παιδιών.

Είναι απόφοιτος της Τεχνικής Σχολής Ηλεκτρολόγων και δραστηριοποιείται στη Λάρισα στην οικογενειακή του επιχείρηση. Ασχολείται ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 2010 και είναι πεπεισμένος ότι ο Δήμος Τεμπών θα συνεχίσει το έργο του. Ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης, τους εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία.