Νέα φρικιαστικά στοιχεία για την πατροκτονία στα Τρίκαλα έρχονται στο «φως».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθ΄ ομολογίαν δράστης προσπάθησε να κόψει και το δικό του κεφάλι με το αλυσοπρίονο, αφού αποκεφάλισε τον πατέρα του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Ant1, ο 46χρονος γιος, αφού έκοψε το κεφάλι του πατέρα του και επιχείρησε να τον διαμελίσει, προσπάθησε να κόψει και το δικό του, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Ο δράστης, που τηλεφώνησε στην αστυνομία και αποκάλυψε ότι δολοφόνησε τον πατέρα του, ισχυρίστηκε ότι πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Το φρικιαστικό έγκλημα αποκαλύφθηκε την Κυριακή, όταν ο 46χρονος κάλεσε τις αρχές και τους είπε ότι σκότωσε τον πατέρα του.

Οι άνδρες της αστυνομίας που έφτασαν στην οικογενειακή βιοτεχνία που διατηρούσαν θύμα και θύτης και όπου έγινε το έγκλημα, ήρθαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 46χρονος είχε σκοτώσει τον πατέρα του δύο ημέρες πριν το αποκαλύψει. Φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, για τα οποία λάμβανε φαρμακευτική αγωγή και την είχε διακόψει.

Μέχρι στιγμής δεν έχει πει στην αστυνομία τον λόγο που τον οδήγησε σε αυτή την πράξη, ωστόσο, φέρεται να ανέφερε ότι πριν τον σκοτώσει, διαπληκτίστηκαν έντονα.

Στο σήμα της Αστυνομίας σχετικά με το φρικιαστικό έγκλημα αναφέρονται τα εξής: 

"Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Τρικάλων σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, για ανθρωποκτονία με δόλο, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης κ. Ανακριτή Τρικάλων.

Ειδικότερα, χθες (18-02-2024) το μεσημέρι, κατόπιν ειδοποίησης από τον κατηγορούμενο, αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα σε κατάστημα-επιχείρηση στα Τρίκαλα, όπου εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος, καθώς και πτώμα ημεδαπού άνδρα.

Ο δράστης έφερε τραύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Από τον χώρο κατασχέθηκαν ένα αλυσοπρίονο, είδη ρουχισμού, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων το ένα από την κατοχή του κατηγορούμενου".

trikalaenimerosi.gr (Με πληροφορίες από star.gr)