Για άλλη μια φορά οι εταιρείες «INTERCOMM FOODS S.A.» και «ΚΑΣΙΔΗΣ A.E.» στέκονται αρωγοί στις δράσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων προσφέροντας σημαντικές ποσότητες τροφίμων ενόψει των εορτών .

Σημαντική η πρωτοβουλία των συγκεκριμένων επιχειρήσεων οι οποίες στήριξαν τη Δομή τις ημέρες αυτές έτσι ώστε καμία οικογένεια να μη μείνει χωρίς τα απαραίτητα αγαθά για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Επίσης τρόφιμα προσέφερε ο «Σύλλογος Αντισφαίριση και Ζωή» στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για την εξυπηρέτηση των ωφελουμένων της Δομής.

Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν από το φιλανθρωπικό τουρνουά «PADEL» για το σκοπό αυτό.

Τα είδη προσέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κων/νος Σπανός ενώ από την πλευρά του Δήμου τα παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σωτήρης Βούλγαρης ο οποίος τους ευχαρίστησε για την προσφορά καθώς και στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ.2410-255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).