Ολοκλήρωσε την πρώτη συνεδρίασή της η νέα διοίκηση του Θεσσαλικού Θεάτρου, στην οποία καθορίστηκαν οι βασικοί στόχοι για την επόμενη περίοδο, τόσο σε οργανωτικό, όσο και σε καλλιτεχνικό επίπεδο.

Ο νέος πρόεδρος του Θεσσαλικού Θεάτρου και Αντιδήμαρχος Τουρισμού, κ. Φώτης Τζατζάκης ανοίγοντας τη συνεδρίαση καλωσόρισε τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και τόνισε ότι κύρια προτεραιότητα θα είναι η ενίσχυση της φήμης και του καλλιτεχνικού αποτυπώματος του Θεάτρου, ξεκινώντας από μια σειρά εκδηλώσεων για τα 40 χρόνια του Θ.Θ., που θα αναδείξουν την ιστορία του Θεσσαλικού Θεάτρου, αλλά και του Δήμου.

Από τη μεριά του, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αναπληρωτής Πρόεδρος του Θ.Θ., κ. Θωμάς Ρετσιάνης, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τόνισε τη σπουδαιότητα του Θεσσαλικού Θεάτρου, χαρακτηρίζοντάς το «Ναυαρχίδα του πολιτισμού της Λάρισας».

Παράλληλα, εξέφρασε την πρόθεση της νέας Δημοτικής Αρχής να οδηγήσει το θέατρο προς την εξωστρέφεια, συνδέοντάς το με όλες τις δομές και φορείς του Δήμου, με στόχο την ακόμη μεγαλύτερη αναγνώρισή του σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τη Δημοτική Θεατρική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δ. Λαρισαίων, με διακριτικό τίτλο «Θεσσαλικό Θέατρο» μετά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 16ης Ιανουαρίου 2024 έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Τζατζάκης Φώτιος

Αναπληρωτής προέδρου: Ρετσιάνης Θωμάς​

Τακτικά μέλη: Δρυστέλλας Αθανάσιος, Σεληγκούνα Ερμιόνη, Αντωνίου Μαρία, Μίγα-Κατσογιάννη Δέσποινα, Παπαδημητρίου Βασίλειος, Απρίλη Αγορίτσα, Ναβακούδη Μαρία,

Αναπληρωματικά μέλη: Τσουμάνης Λευτέρης, Κατσούρα Βασιλική, Λιάνου Ειρήνη, Κατσώχη Κλυταιμνήστρα, Μηνάς Γεώργιος, Καλτσάς Νικόλαος, Γκρίμπα Αικατερίνη,

Εκπρόσωπος Φορέα: Καραμανώλη Ουρανία (τακτικό μέλος), Καραμούζας Νικόλαος (αναπληρωματικό μέλος).