Τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου Λάρισας αρνούνται να ξεχάσουν την τραγωδία που συνέβη στο κατώφλι της πόλης μας ένα χρόνο πριν. Αποφάσισαν με σεβασμό να τιμήσουν με τον τρόπο τους, τους 57 νεκρούς των Τεμπών.

Σας καλούμε όλους σε ανοιχτή εκδήλωση μνήμης που διοργάνωσαν με δική τους πρωτοβουλία, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου την Κυριακή 3/3 ώρα 20:00 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου.

Σύμφωνα με τους μαθητές μας, που εμπιστευόμαστε και στηρίζουμε πλήρως, η περιγραφή που μας κοινοποιήθηκε είναι η εξής:

ΤΕΜΠΗ: ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

Η εκδήλωση που οργανώνεται από μαθητές λυκείου του Μουσικού Σχολείου Λάρισας αποτελεί φόρο τιμής για τον έναν χρόνο από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη στη μνήμη των θυμάτων και των οικογενειών των δυο αμαξοστοιχιών.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να επαναφέρουμε στην μνήμη όλων την σημαντικότητα του δυστυχήματος  που οδήγησε τόσους ανθρώπους στο θάνατο.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο του μουσικού σχολείου Λάρισας στις 3 Μαρτίου μέρα Κυριακή και ώρα 8:00 το απόγευμα.

Θα πλαισιωθεί από ποιήματα και τραγούδια σχετικά με το συμβάν οργανωμένα υπό την επιμέλεια των μαθητών. Από  την μουσική μας οπτική γωνία, ως έφηβοι, θα  προσπαθήσουμε να θυμίσουμε σε όλους ότι έγινε πριν έναν χρόνο στα Τέμπη.