Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας σας καλεί στην εθελοντική αιμοδοσία, που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου από τις 09:00 έως τη 13:00 σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Σε μια δράση που έχει τις ρίζες της στην αλληλεγγύη και την ενσυναίσθηση, η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συσπειρώνει την κοινότητα για να ενώσουν τα χέρια και να κάνουν τη διαφορά δίνοντας αίμα. Με θέμα «Μια σταγόνα βοηθά, πολλές σώζουν ζωές», η δράση στοχεύει να τονίσει τη βαθιά επίδραση που μπορεί να έχει κάθε άτομο μέσω μιας απλής πράξης καλοσύνης. Η αιμοδοσία δεν είναι μόνο ιατρική ανάγκη. Είναι μια απτή απόδειξη αλληλεγγύης προς όσους έχουν ανάγκη. Κάθε σταγόνα αίματος έχει τη δυνατότητα να σώσει ζωές, ενσωματώνοντας τις βασικές αξίες της συμπόνιας και της συλλογικής ευθύνης που πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.

Ως Νεολαία, πιστεύουμε στη δύναμη του ακτιβισμού της βάσης και της δέσμευσης της κοινωνίας για την προώθηση της θετικής αλλαγής. Με τη διοργάνωση αυτής της αιμοδοσίας, παρέχουμε την δυνατότητα στα άτομα να συμβάλλουν ενεργά στην ευημερία των συμπολιτών τους. Σε περιόδους κρίσης και αβεβαιότητας, είναι ζωτικής σημασίας να ενωθούμε και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, καλλιεργώντας μια αίσθηση ενότητας και ανθεκτικότητας. 

Η δήλωση μας: «Είμαστε περήφανοι που διοργανώνουμε αυτή την αιμοδοσία ως μέρος της συνεχούς δέσμευσής μας για κοινωνική δικαιοσύνη με ανθρωπιστικούς σκοπούς.  Μπροστά στις αντιξοότητες, είναι η συλλογική μας δύναμη και συμπόνια που θα μας βοηθήσουν. Προτρέπουμε όσους έχουν την δυνατότητα,  να ενωθούν μαζί μας στις 31 Ιανουαρίου και να κάνουν τη διαφορά στη ζωή όσων έχουν ανάγκη." 

Η εκδήλωση αιμοδοσίας θα τηρεί όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας για την εξασφάλιση της υγείας των εθελοντών. 

Μαζί, ας αποδείξουμε ότι μια σταγόνα καλοσύνης μπορεί να δημιουργήσει πνοή ελπίδας σε όλη την κοινωνία μας.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του κόμματος, στην οδό Δευκαλίωνος 11, 4ος όροφος.