Κάθε μέρα είναι εκεί, στις εξέδρες του Δημοτικού Κολυμβητηρίου της Νέας Πολιτείας στη Λάρισα. Ενθαρρύνουν, χειροκροτούν, αποθεώνουν την Εθνική μας ομάδα στο 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Κορασίδων (Κ16). Και αυτή κάνει το καλύτερο δυνατό για να τους ικανοποιήσει. Είναι ο Νεκτάριος, η Μαίρη και ο Ιωάννης, όλα τα παιδιά από το Σύλλογο Ατόμων με Σύνδρομο Down Θεσσαλίας «Ο Κύκνος».

Σήμερα (26/08) επισκέφτηκαν την ομάδα μας στο ξενοδοχείο που διαμένει. ‘Ηθελαν να δουν τις διεθνείς και όλο το επιτελείο από κοντά. Σκόρπισαν χαμόγελα, και χάρισαν από ένα βιβλίο με το παραμύθι «Το (πολύ ξεχωριστό) Χρωμόσωμα 21» που έχει γράψει η κτηνίατρος - συγγραφέας Έπη Ν.Μίχη-Ζέγγου.

Και όπως είπε ο πρόεδρος του συλλόγου, Ντίνος Διαμάντος, τα παιδιά αγαπάνε τον Υγρό Στίβο, άλλωστε είναι αναπόσπαστο στοιχείο να μεγαλώσουν με θεραπευτική κολύμβηση που κάνουν από μικρά.

Εκ μέρους της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της γυναικείας υδατοσφαίρισης Δημήτρης Κύρκος, ευχαρίστησε για την ξεχωριστή τιμή, και χάρισε αναμνηστικά στα παιδιά και στους συνοδούς τους.