Με μηχανήματα έργου συνεχίζονται οι εργασίες στη Δημοτική Ενότητα Πλατυκάμπου του δήμου Κιλελέρ για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσαν οι πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή τον περασμένο μήνα.

Στην τοπική κοινότητα της Γαλήνης, στην ευρύτερη περιοχή της οδού Βόλου λίγο πριν την ΠΑΘΕ επιδιορθώνονται οι αγροτικοί δρόμοι και οι δρόμοι που οδηγούν σε βιοτεχνικές επιχειρήσεις της περιοχής.

Στη βιομηχανική περιοχή της τοπικής κοινότητας του Μελισσοχωρίου καθαρίζονται οι δρόμοι και συλλέγονται τα φερτά υλικά που εναποτέθηκαν σε αυτούς.

Στη Γλαύκη εκατέρωθεν του δρόμου που οδηγεί στο κέντρο του χωριού γκρέιντερ και φορτηγά  μεταφέρουν τα ξένα υλικά που έφεραν στο χώρο οι πλημμύρες.

Στη Χάλκη καθαρίζονται οι κοίτες των ρεμάτων τα οποία υπερχείλισαν και μαζεύονται εντός του οικισμού μπάζα καθώς και κατεστραμμένες οικοσκευές.

Την επιστασία των έργων στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Πλατυκάμπου είχαν οι Αντιδήμαρχοι  Τριαντάφυλλος Τσινούλης και Αλέκος Χονδρονάσιος μαζί με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων  Ντίνο Κατσικάρη,  Δημήτρη Ροϊδούλη, Γιάννη Φροξυλιά  και  Βασίλη Κωστούλη.