«Βούλιαξε» η πλατεία της Αγιάς στην προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Αγιάς κ. Θεόδωρου Ριζούλη δίνοντας ουσιαστικό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για την ιστορική αλλαγή.

Η Αγιά απόψε μίλησε η ΝΙΚΗ είναι δική μας...με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την κεντρική του ομιλία ο Θοδωρής Ριζούλης.

Ο Θεόδωρος Ριζούλης βαθύτατα συγκινημένος από το βήμα ανέφερε ότι «αφετηρία της πορείας μας προς το μέλλον ήταν περίπου πριν τρεις μήνες, τότε, στα μέσα του Καλοκαιριού, που με φόντο τα ξακουστά παράλια του Δήμου μας και το γαλάζιο της θάλασσας του Αγιοκάμπου, πήρα την απόφαση να σας ανακοινώσω την πρόθεσή μου να ηγηθώ μιας συλλογικής προσπάθειας για την δημιουργία ενός αυτοδιοικητικού
σχήματος, που θα διεκδικήσουμε την Δημαρχία στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου του 2023».

Συνέχισε με το σύνθημα «ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ, ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ».

Ειδική μνεία έκανε για το κοινό ΟΡΑΜΑ, τα ίδια όνειρα για τον τόπο, το δήμο, τους ανθρώπους και το μέλλον.

Αναφέρθηκε στους πέντε βασικούς πυλώνες που απαρτίζουν το πρόγραμμά του και είναι: ο Αγροτικός. ο Τουρισμός, ο Πολιτιστικός, η Καθημερινότητα και οι Υποδομές, τους οποίους και ανέπτυξε.

Η πολυπόθητη αλλαγή στο δήμο Αγιάς έφτασε , ύστερα από δεκαετίες στασιμότητας, ιδιοτέλειας και αντιμετώπισης του δήμου Αγιάς το οποίο λειτουργούσε σαν μαγαζί και ατομική επιχείρηση για λίγους και εκλεκτούς.

Τέλος ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και όλους τους υποψήφιους, τους οποίους και παρουσίασε, τονίζοντας ότι σε ένα Δημοτικό συνδυασμό υποψήφιοι σύμβουλοι, είναι το σώμα και ο Δήμαρχος το κεφάλι, κανένα από τα δύο μέλη όμως, δεν μπορεί να επιβιώσει μόνο του.