Τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτριο Κουρέτα επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αχιλλέας Νταβέλης στο πλαίσιο των επισκέψεων στους θεσμούς της πόλης όπως έχει προγραμματίσει η διοίκηση.

Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μια σειρά θεμάτων που αφορούσαν σε όλα τα τρέχοντα προβλήματα της κοινωνίας της Λάρισας.

Ο κ. Κουρέτας παρόλο το βεβαρημένο πρόγραμμά του ήταν γνώστης των θεμάτων της ΑΕΛ και είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από τον κ. Νταβέλη την πραγματική διάσταση των γεγονότων και την προσπάθεια της ομάδας να διεξαχθούν τα play offs βάσει των κανόνων της προκήρυξης της Super League 2.

Ο Περιφερειάρχης χρόνια φίλαθλος της ομάδας μας αλλά και γνώστης του ελληνικού ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι υποστήριξε το δικαίωμα συμμετοχής της ΑΕΛ σε play offs που επικρατεί η διαφάνεια και η ισονομία. Εξέφρασε τη συμπαράστασή του στην προσπάθεια της ομάδας να προχωρήσει σε project όπως το “Premium Members Club” που θα καταγράψουν και θα καταδείξουν τη δυναμική που κατέχει η ΑΕΛ μέσα κι έξω από την πόλη της Λάρισας.

Ο πρόεδρος κ. Νταβέλης παρέδωσε το mini εισιτήριο διαρκείας και χειροποίητο έμβλημα της ΑΕΛ.