Εν αναμονή των Χριστουγέννων και της έλευσης του νέου χρόνου, στην κατάμεστη αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου πραγματοποιήθηκε προχθές Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, η 1η Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Μουσικής Σχολής του ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Φαρσάλων.

Η Χριστουγεννιάτικη συναυλία ξεκίνησε με το προωδειακό τμήμα και συνεχίστηκε με τους μεγαλύτερους μαθητές της Μουσικής Σχολής, οι οποίοι έπαιξαν κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Την εκδήλωση έκλεισε η παιδική χορωδία της Μουσικής Σχολής με υπέροχα εορταστικά τραγούδια. Μαζί τους τραγούδησε και η υψίφωνος καθηγήτρια φωνητικής της Μουσικής Σχολής κ. Κατερίνα Κυριακίδου.

Τη χορωδία συνόδευσαν οι καθηγητές της Μουσικής σχολής: Στο πιάνο ο κ. Ηρακλής Σταυρακούδης, στο φλάουτο η κ. Ευαγγελία Τσιάρα, στη κλασική κιθάρα η κ. Κατερίνα Μπολορίζου, στο αρμόνιο και στο ακορντεόν η κ. Αρετή Γκατζώνη και στο μπουζούκι ο κ. Γιώργος Σοφογιάννης. Τη διεύθυνση της χορωδίας είχε η κ. Ευαγγελία Ζαμπάλου.

Γονείς και παιδιά ευχαριστήθηκαν την όμορφη βραδιά. Το πνεύμα των Χριστουγέννων ήταν εκεί και με μουσικό τρόπο μας ευχήθηκε καλές γιορτές…!

Να σημειωθεί τέλος, πως στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τρία πτυχία Αρμονίας και ένα πτυχίο Βιολιού στις σπουδάστριες Αποστολοπούλου Αμαλία, Αποστολοπούλου Νίκη, Νταφοπούλου Ευαγγελία και Αλβίζου Κατερίναμετά από εξετάσεις που δόθηκαν τον Ιούνιο του 2023 από επιτροπές εγκεκριμένες του Υπουργείου Πολιτισμού.

Θα ακολουθήσει η 2η Χριστουγεννιάτικη συναυλία η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου στις 7 το βράδυ, στην πλατεία Λαού, όπου οι «Αστροκιθαρίστες των Χριστουγέννων» του τμήματος της ηλεκτρικής κιθάρας του κ. Δραγάζη θα μας ξεσηκώσουν!