Τον νυν Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιο Κώστα Αγοραστό συνόδευσε στα Φάρσαλα, την γεννέτηρα του ο Βουλευτής του Νομού Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος. 

Στο Δημαρχείο της πόλης, τους υποδέχτηκε ο επανεκλεγείς Δήμαρχος, Μάκης Εσκίογλου με τους αντιδημάρχους και τους τοπικούς συμβούλους της περιοχής, με τους οποίους υπήρξε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα επίκαιρα θέματα που έχουν προκύψει μετά τις πρόσφατες πλημμύρες και το έργο που καλείται η περιφέρεια Θεσσαλίας να υλοποιήσει.

Την πόλη των Φαρσάλων επισκέφθηκε εκ νέου την Πέμπτη το απόγευμα ο Χρήστος Καπετάνος υποδεχόμενος τον συνάδελφο του Βουλευτή του Νομού Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας, Θανάση Παπαθανάση, με τον οποίο περιόδευσαν και συνομίλησαν με τους κατοίκους της περιοχής δίνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας και υποστήριξης σύσσωμης της παράταξης στο πρόσωπο του Κώστα Αγοραστού για την περιφέρεια Θεσσαλίας.

«Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Κώστα Αγοραστού είναι αδιαπραγμάτευτη. Οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι ο μόνος που μπορεί να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο της ανασυγκρότησης της Θεσσαλίας είναι ο Κώστας Αγοραστός. Ευχαριστώ θερμά τον συνάδελφο Βουλευτή του Νομού Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας, Θανάση Παπαθανάση για την επίσκεψη του στα Φάρσαλα. 

Η ψήφος της Κυριακής θα πρέπει να έχει σύνεση και λογική. 

Μαζί θα συνεχίσουμε τον αγώνα για το δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας και θα βγούμε νικητές».