Με την ανακατασκευή της οδού Αιόλου, από την οδό Πλούτωνος ως τις οδούς Μιχαήλ Αγγέλου-Χριστοβασίλη συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής δικτύου πεζοδρόμων και ποδηλατικών διαδρομών του Δήμου Λαρισαίων (Β’ φάση).

Σε ισχύ τίθενται από σήμερα, Πέμπτη 21 Μαρτίου ως και τις 18 Ιουνίου, προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο συγκεκριμένο τμήμα, με ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας και της στάθμευσης οχημάτων καθ’ όλο το 24ωρο.

Στο πλαίσιο των ρυθμίσεων, μονοδρομείται προσωρινά το τμήμα της οδού Χριστοβασίλη, από την οδό Μιχαήλ Αγγέλου ως την οδό Παπαρρηγοπούλου, (με κατεύθυνση από την Μιχ.Αγγέλου προς την Παπαρρηγοπούλου).

Κατά τη διάρκεια των εργασιών στην οδό Αιόλου, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου, σύμφωνα με την εργοταξιακή μελέτη σήμανσης που εγκρίθηκε με το ΦΕΚ 1536/Β/8-3- 2024. Η συμβολή των οδών Αιόλου και Πλούτωνος θα παραμένει ανοικτή κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών.

Να σημειωθεί ότι, τις προηγούμενες ημέρες, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ασφαλτόστρωσης, παραδόθηκαν στην κυκλοφορία η οδός Λουκιανού (από την οδό Βυζαντίου έως την οδό Χατζηζωγίδου) και η οδός Χατζηζωγίδου (από οδό Λουκιανού έως τη συμβολή των οδών Κουτσούμπα – Βυζαντίου).

Υπενθυμίζεται ότι το έργο «Δημιουργία Εκτεταμένου Δικτύου Πεζοδρόμων και Ποδηλατικών Διαδρομών (Αιόλου – Βυζαντίου – Ηρώων Πολυτεχνείου), προϋπολογισμού 3,08 εκατ. ευρώ χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014 – 2020.