Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του συλλόγου Αργιθεατών ν.Λάρισας Ο Άγιος Νικόλαος το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024. Στην κατάμεστη αίθουσα όσοι παρευρέθηκαν παρακολούθησαν τα χορευτικά τμήμα του συλλόγου, καθώς και δρώμενο με ήθη και έθιμα του γάμου στην Αργιθέα.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Κωνσταντίνος Σιατραβάνης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις προσπάθειες του ΔΣ για τη διατήρηση και διάδοση των ηθών και εθίμων της Αργιθέας, και κάλεσε το νεοκλεγέν διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου αποτελούμενο απο τους Παύλο Μπέη (αντιπρόεδρο), Βερονίκη Τσιτσώνη (Γραμματέας), Σεραφείμ Βίλλης (ταμίας) και τα μέλη Παπαποστόλου Θανάσης, Μπακογιάννης Γιώργος, Θοδώρα Θεοδωρίδου, Αντώνης Πάτσιος και τα αναπληρωματικά μέλη Νάντια Μαυραντζά, Βάνα Νταφοπούλου, Κλεάνθης Σιατραβάνης, Παναγιώτης Νάκος. Kατά την έναρξη της εκδήλωσης τιμήθηκε η νεαρή επιστήμονας της ιατρικής σχολής Λάρισας και συγγραφέας Βασιλική-Νεκταρία Βλαχογιάννη για την ποιητική συλλογή "Άσματα Ψυχής" τιμώντας στο πρόσωπό της τους καθημερινούς αγώνες όλων των γυναικών. Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν τα χορευτικά συγκροτήματα του συλλόγου, όπου παρουσίασαν χορούς της Αργιθέας, καθώς και αναπαράσταση από τα έθιμα του γάμου στην Αργιθέα τη δεκαετία του 1960.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Ν.Λάρισας της ΝΔ κ.Μάξιμος Χαρακόπουλος και κ.Χρήστος Κέλλας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ.Δημήτρης Κουρέτας, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ κ. Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος, ο Δήμαρχος Αργιθέας κ.Ανδρέας Στεργίου, η αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ.Μαρία Γαλλιού, ο δημοτικός σύμβουλος Δήμου Λαρισαίων κ. Δημήτρης Μαβίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημου Αργιθέας κ. Νίκος Ποζιός και κ. Κώστας Κούτσικος, ο διαμερισματικός σύμβουλος τοπικής κοινότητας Αγίου Θωμά Λάρισας κ.Νάκος Παύλος, εκ μέρους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων η πρόεδρος κ.Νανά Μαυραντζά, η αντιπρόεδρος Μαρία Βίλλη, η Γενική Γραμματέας Βάσω Γώγου, η πρόεδρος του Συλλόγου Αργιθεατών Φαρσάλων Πηνελόπη Παππά, η πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου Αργιθεατών Μαγνησίας κ.Βάγια Καναβού και μέλη του ΔΣ καθώς μέλη των ΔΣ τους, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Λάρισας Χρήστος Τοπαλίδης και μέλη του ΔΣ του, η πρόεδρος του Συλλόγου Παλιννοστούντων Ποντίων Λάρισας κ.Φαίνα Καστανά και ο πρώην πρόεδρος κ.Ιωάννης Παπαδόπουλος με μέλη του ΔΣ, η πρόεδρος του Συλλόγου Λεοντίτου "Ο Πλάτανος" κ.Παναγιώτα Γρηγορίου Αποστόλου, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Χορευτικού Ομίλου Αγίου Αθανασίου «Χοραγωγία» κ.Βασίλης Αντωνίου και μέλη του ΔΣ, η Διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑΛ κ.Άννα Ζαχίδου. Χαιρετισμό απέστειλαν ο βουλευτής ν.Λάρισας της ΝΔ κ.Χρήστος Καπετάνος και η βουλευτής ν.Λάρισας κ.Ευαγγελία Λιακούλη."