Mε απόλυτη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε στις 18-07- 2023, ημερίδα με θέμα ''Πρόληψη Καρδιαγγειακών Συμβαμάτων στην Τρίτη Ηλικια’’.

Ειδικότερα, ο Αντιδήμαρχός Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας Δημόσιας Υγείας, Ανδρέας Ξηρομερίσιος με την ιδιότητα του ως ειδικού καρδιολόγου πραγματοποίησε ενημέρωση για την πρόληψη και αντιμετώπιση καρδιαγγειακών συμβαμάτων και ακραίων καιρικών συνθηκών, ένα άκρως σημαντικό και επίκαιρο ζήτημα.

Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης από τον Αντιδήμαρχο, ακολούθησε ζωηρός διάλογος, με την επεξήγηση συχνών περιπτώσεων και την απάντηση εύλογων αποριών από τους παριστάμενους.

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας, παρέστη και χαιρέτησε την ημερίδα, τονίζοντας πως δράσεις σαν και αυτή έχουν εισαχθεί μόνιμα στο πρόγραμμα του Δήμου Τυρνάβου αποδεικνύοντας έμπρακτα το σοβαρό, διαρκές και ουσιαστικό ενδιαφέρον της νυν δημοτικής αρχής στην Τρίτη ηλικία, τους πραγματικούς αγωνιστές της ζωής που αξίζουν της προσοχής, της στήριξης και της αγάπης μας.

Ακολούθησε γεύμα που παρέθεσε ο Δήμος Τυρνάβου, ενώ η άκρως εποικοδομητική και ευχάριστη βραδιά ολοκληρώθηκε με μουσική και χορό.