Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου η εκδήλωση του Κέντρου Ημέρας Άνοιας Λάρισας – ΕΠΑΨΥ και του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Τυρνάβου με θέμα: «Άνοια, Μορφές, Πρόληψη και παράγοντες κινδύνου» στο Δημοτικό Θέατρο MAXIM στον Τύρναβο. Τις ομιλίες πραγματοποίησαν η κα. Πανταζή Ευαγγελία - νευρολόγος, η κα. Ζούπα Έλλη - νευροψυχολόγος και ο κ. Αχυρόπουλος Κωνσταντίνος - κοινωνικός λειτουργός. Οι παρευρισκόμενοι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είχαν την δυνατότητα να απευθύνουν ερωτήματα στους ειδικούς σχετικά με την άνοια και την πρόληψής της.

Τέλος, στα πλαίσια της εκδήλωσης διανεμήθηκε το παραμύθι με τίτλο ‘Ο παππούς μου και ο κύριος Alzheimer’, προσφορά της κας Έπης Μίχη, εις μνήμην του πατέρα της, Νικολάου Α. Μίχη, ο οποίος γεννήθηκε στον Τύρναβο.

Το Κέντρο Ημέρας Άνοιας Λάρισας – ΕΠΑΨΥ και το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Τυρνάβου, θα ήθελε να ευχαριστήσει το χορευτικό σύλλογο ‘Αρμονία’ και την κα Ελένη Φλίκα, που πλαισίωσαν την εκδήλωση, το Δήμο Τυρνάβου για την παραχώρηση του χώρου και την κα. Έπη Μίχη για την προσφορά της.