Τη Γενική Γραμματέα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας, κ. Ρένα Καραλαριώτου, επισκέφθηκε στο γραφείο της το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΑΚΕ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.
«Είχα την χαρά να υποδεχθώ στο γραφείο μου, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΑΚΕ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Οι εργαζόμενοι στο ΓΝΛ, με αυτοθυσία και υψηλή αίσθηση καθήκοντος, αποδεικνύουν καθημερινά, πως βάζουν πάνω απ’ όλα την αποστολή τους προς τον συνάνθρωπο. Ευχήθηκα στα μέλη του νέου ΔΣ να έχουν μια καλή και δημιουργική θητεία προς όφελος των συναδέλφων τους και της τοπικής κοινωνίας. Θα είμαι στο πλευρό τους σε ότι χρειαστεί».
Αυτά επεσήμανε η κ. Ρένα Καραλαριώτου, μετά την συνάντηση που είχε με την πρόεδρο κ. Βίκυ Γούλα, την αντιπρόεδρο κ. Ευθυμία Χύτα, την ταμία κ.Ευαγγελία Πράπα και τα μέλη κ. Αικατερίνη Καραγιάννη και κ.Ευθυμία Μπέτση, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης που πραγματοποίησε το ΔΣ της ΔΑΚΕ ΓΝΛ.
Κατά τη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε πολύ θερμό και φιλικό κλίμα, αντηλλάγησαν ευχές, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της λειτουργίας του ΓΝΛ, με τις δυο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για μετά τις γιορτές.