Εκδήλωση με την θέμα «Με βαρκάδες στο Δέλτα Πηνειού, γιορτάζουμε το Περιβάλλον», οργανώνουν από κοινού ο σύλλογος «Ερασιτεχνών Αλιέων Κάτω Ολύμπου» και το σωματείο «Δίκτυο Δέλτα Πηνειού Τεμπών», γιορτάζοντας την ημέρα του περιβάλλοντος και καλώντας τον κόσμο να γνωρίσει το πανέμορφο και μοναδικό Δέλτα του Πηνειού, όχι μόνο περπατώντας πλάι στο ποτάμι αλλά και κάνοντας βαρκάδα μέσα σ’ αυτό δίνοντας έτσι τη δυνατότητα περιήγησης του Πηνειού ποταμού από τους παρευρισκόμενους, με τις βάρκες του συλλόγου των Ερασιτεχνών Αλιέων.

Οι εκδήλωση που θα γίνει την Κυριακή 18 Ιούνη 2023 από τη θέση «Καΐκια - Γλίστρα» στο δέλτα του Πηνειού ποταμού στις 11:00 το πρωί και περιλαμβάνει ομιλία με θέμα το περιβάλλον από τον δάσκαλο Νίκο Τζιόλη, και ξενάγηση με βαρκάδες από τη «Γλίστρα» μέχρι τη θάλασσα.

Προσκεκλημένοι όλοι οι κάτοικοι της περιοχής και των γύρω χωριών αλλά και όλοι όσοι θέλουν να γνωρίσουν και να απολαύσουν το Δέλτα Πηνειού με μια άλλη ματιά.

Είναι μια εκδήλωση και μια ευκαιρία λένε οι διοργανωτές για την αναβάθμιση αυτού του τόπου με σεβασμό στο περιβάλλον και γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!