Σε Φάρσαλα και Λάρισα συνέχισε το πρωί της Τρίτης τον ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες, κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ , το οποίο συμπλήρωσε δυναμικά με την έλευση στο Νομό μας ο Εκπρόσωπος Τύπου και υπ. Βουλευτής Επικρατείας, Δημήτρης Μάντζος, μαζί με την τ. Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτή Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη,

Ξεκινώντας από τη λαϊκή αγορά και τα καταστήματα στα Φάρσαλα, η εντυπωσιακή παρουσία του Πράσινου Ήλιου στον Τόπο μας, κορυφώθηκε στην πλατεία Λαού στα Φάρσαλα και στην πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα, με δύο συγκλονιστικές σε παλμό και ενθουσιασμό ομιλίες του Δημήτρη Μάντζου.

Η υποδοχή των κατοίκων υπήρξε συγκινητική σε κάθε στάση και κάθε συνάντηση, καθώς Δημήτρης Μάντζος και Ευαγγελία Λιακούλη “πνίγηκαν” στις αγκαλιές και στα εγκάρδια λόγια καρδιάς από πολίτες όλων των ηλικιών, που εξέπεμψαν κύματα αισιοδοξίας για την πρωταγωνιστική επιστροφή του ΠΑΣΟΚ.

«Όσοι ορέγονταν ένα βολικό ΠΑΣΟΚ “του χεριού τους”, συμπλήρωμα στα σχέδιά τους, ουραγό των εξελίξεων και χωρίς αυτόνομο ρόλο στα πολιτικό σκηνικό, διαψεύδονται παταγωδώς. Μαζί αποδεικνύουμε πως η ιστορική και κοινωνική ρίζα της αυθεντικής Δημοκρατικής Παράταξης είναι πολύ βαθιά.

Με όρους ειλικρίνειας, αξιοπιστίας και υπευθυνότητας, χτίζουμε ξανά τις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συμπολίτες μας, ανοικοδομούμε το “πατρικό σπίτι” κάθε προοδευτικού δημοκράτη, διεκδικούμε μια δίκαιη κοινωνία αδιαπραγμάτευτης αξιοπρέπειας, συλλογικής ευημερίας και ίσων ευκαιριών προόδου για όλους», ήταν το ελπιδοφόρο μήνυμα που εξέπεμψε η τ. Γραμματέας της Κ.Ο. και υπ. Βουλευτής Λάρισας μαζί με τον Εκπρόσωπο Τύπου και υπ. Βουλευτή Επικρατείας.

Δημήτρης Μάντζος και Ευαγγελία Λιακούλη εστίασαν στοχευμένα στα τοπικά θέματα που απασχολούν τα Φάρσαλα, τη Λάρισα και συνολικά το Νομό μας, παρουσιάζοντας τεκμηριωμένες λύσεις και ρεαλιστικές παρεμβάσεις, ενδεικτικά για τις δημόσιες δομές υγείας, τα αδιέξοδα αγροτών και κτηνοτρόφων, το υδατικό πρόβλημα που ναρκοθετεί το μέλλον της περιοχής, την αντιμετώπιση του ιλιγγιώδους ιδιωτικού χρέους.

Εκτεταμένες υπήρξαν οι αναφορές τους στο προγραμματικό πλαίσιο που έχουν επεξεργαστεί στο ΠΑΣΟΚ για τη μείωση του κόστους ζωής, με μέτρα ενάντια στην αβάσταχτη ακρίβεια, το υπέρογκο κόστος παραγωγής και την ενεργειακή “ολιγαρχία”, με φορολογική δικαιοσύνη υπέρ των πολλών, με ολοκληρωμένο πρόγραμμα κοινωνικών κατοικιών, ενίσχυση της δημόσιας παιδείας και βεβαίως αναγέννηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας του μέλλοντος.