Σε δήλωση του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Λαρισαίων, κ. Θανάση Μαμάκου, στο πλαίσιο του 19ου Ημιμαραθωνίου Αγώνα Δρόμου Τύρναβος-Λάρισα «Στέλιος Καντώνιας», αναφέρονται τα εξής: 

"Ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής, μπορεί και πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και της καθημερινότητάς μας.

Γι’ αυτό και στον προγραμματισμό μας, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα σε ένα πλέγμα δράσεων, προτάσεων και αθλητικών διοργανώσεων, για τους νέους, για την οικογένεια, για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

Στόχος είναι τόσο να αναβαθμιστούν οι υφιστάμενες δράσεις, αλλά και να εμπλουτιστεί η αθλητική ζωή της Λάρισας με ακόμη περισσότερες και καλύτερες διοργανώσεις.

Χρειάζονται υποδομές, τόσο αναβάθμιση-συντήρηση-διαχείριση των υφιστάμενων, όσο και δημιουργία νέων. Και πάνω απ’ όλα χρειάζονται οι κατάλληλοι άνθρωποι, για να στηρίζουν και να εμπνέουν τις προσπάθειές μας.

Ο Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου Τυρνάβου-Λάρισας, μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες, είναι ένα σταθερό σημείο αναφοράς στα αθλητικά δρώμενα αποτελεί σημαντικό θεσμό για την περιοχή μας.

Ας μην ξεχνάμε ότι φέρει και το όνομα του πρωταθλητή προέδρου της ΑΕΛ, του αείμνηστου Στέλιου Καντώνια.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τους αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες δρόμου, αλλά και στους εθελοντές για την προσφορά τους στη σημερινή διοργάνωση".

Να σημειωθεί ότι ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάσης Μαμάκος, βράβευσε τους αθλητές που τερμάτισαν πρώτοι στους δύο αγώνες.