Για ρουσφετολογικές προσλήψεις, «συμπτωματικά» λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές -όπως σημειώνει ειρωνικά, και στο Δημοτικό Ραδιόφωνο, την «επίσημη φωνή» της πόλης, κάνει λόγο σε παρέμβασή του ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Μαμάκος:

«Το Δημοτικό Ραδιόφωνο δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει τις επικοινωνιακές ανάγκες της Δημοτικής Αρχής, για να αποτελέσει την «επίσημη φωνή» της πόλης ή για να εξυπηρετήσει τα προεκλογικά ρουσφέτια του Δημάρχου;

Προφανώς για το τελευταίο, αν λάβει κανείς υπ’ όψιν του ότι ξαφνικά, προεκλογικά με απόφαση του κ. Καλογιάννη προσλαμβάνονται με ετήσια σύμβαση για το 2023 δύο δημοσιογράφοι, εργαζόμενοι σε ιδιωτικό ΜΜΕ της Λάρισας που …συμπτωματικά ασχολούνται με το δημοτικό ρεπορτάζ για να …εμπλουτίσουν, υποτίθεται, το πρόγραμμα του Δημοτικού Ραδιοφώνου!

Το λειτουργικό κόστος του Δημοτικού Ραδιοφώνου επιβαρύνει τους Λαρισαίους πολίτες με 350.000 ευρώ περίπου τον χρόνο (!) και έχει μηδέν έσοδα από διαφημίσεις. Φαίνεται ωστόσο, ότι το λειτουργικό κόστος του – που είναι τετραπλάσιο από το κόστος το μεγαλύτερου ιδιωτικού ραδιοφώνου της πόλης – δεν υπάρχει κανένας ενδοιασμός να «ξεχειλώσει» κι άλλο, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ρουσφετολογικές προσλήψεις προς άγραν δημοσιογραφικής υποστήριξης.

Τα λεφτά του συμπολιτών είναι πολύτιμα κύριε Δήμαρχε. Τα πολιτικά σας παιχνίδια καλό είναι να γίνονται όχι με τους πόρους των Λαρισαίων».