Απέναντι από το αρχαίο θέατρο εγκατέστησε το εκλογικό του στρατηγείο ο Θανάσης Μαμάκος. Λίγο πιο πέρα από εκείνο του Απόστολου Καλογιάννη στις προηγούμενες εκλογές, επίσης αντικρυστά του θεάτρου.
Ο Λαρισαίος υποψήφιος δήμαρχος νοίκιασε το διώροφο όπου στεγαζόταν το Καφέ Πασαρέλα, το οποίο προ ημερών κατέβασε ρολά και προσφέρεται πλέον για νέα επαγγελματική χρήση.
Ο Μαμάκος τον τελευταίο μήνα ανέβασε στροφές στο επικοινωνιακό πεδίο και αυτό δεν κρύβεται, κάθε άλλο. Έντονη παρουσία στις τοπικές ιστοσελίδες, βομβαρδισμός στα σόσιαλ, επαγγελματική φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση, αλλά και πολύ χαρτί. Καλαίσθητα έντυπα που διακινούνται πόρτα πόρτα, τα οποία μπορεί να βρει κανείς και στα βεραμάν κιόσκια του συνδυασμού στις πλατείες της πόλης.
Καμπάνια οργανωμένη και ακριβή, που δεν χωράει αμφιβολία ότι θα προσδώσει ώθηση στον συνδυασμό του δικηγόρου από τη Γιάννουλη. Πίσω από όλα αυτά κρύβεται ένας άλλος Λαρισαίος, επίσης δικηγόρος, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και γραμματέας της ΝΔ, με γνώσεις στον τομέα της επικοινωνίας.
Αν τα καταφέρει ο Μαμάκος, θα οφείλει πολλά στην Αθήνα και στον Παπαμιμίκο.

Κώστας Τόλης εφ. ΚΟΣΜΟΣ (kosmoslarissa.gr)