«Στη βάση των προγραμματικών μας παρεμβάσεων βρίσκεται η ισόρροπη ανάπτυξη της Λάρισας, η ισότιμη πρόσβαση και εξυπηρέτηση των κατοίκων στο κέντρο και τις συνοικίες. Ένα από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα είναι η συνοικία της Φιλιππούπολης. Έχει όλες τις δυνατότητες να αναδειχθεί σε σημαντικό πόλο έλξης δραστηριοτήτων και διασκέδασης. Με συγκεκριμένο σχέδιο και παρεμβάσεις, με προγραμματισμό, ώστε να κατευθυνθούν περισσότεροι πόροι και να δημιουργηθούν οι υποδομές που λείπουν από την περιοχή», σημειώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος.

Ο κ.Μαμάκος, συνοδευόμενος από τους ΧρήστοΤερζούδη, Μηνά Ζαφειρίου, υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και Ευάγγελο Δοξόπουλο, Αργύρη Ντεούδη, υποψήφιους συμβούλους 1ης Κοινότητας, του συνδυασμού «Η Λάρισα που μας αξίζει!», πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα περιοδεία στην «καρδιά» της Φιλιππούπολης, την οδό Χατζημιχάλη και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

«Η εικόνα των κεντρικών σημείων της συνοικίας είναι απογοητευτική. Κατεστραμμένο οδόστρωμα, σπασμένες πλάκες κατά μήκος όλων των πεζοδρομίων, που δυσχεραίνουν τη μετακίνηση πεζών αλλά και ανθρώπων που μπορεί να αντιμετωπίζουν προβλήματα κινητικότητας, τεράστιες μπάρες με νερά σε σημεία στάθμευσης, κάθε φορά που βρέχει, αλλά και μπροστά από σχολικά συγκροτήματα. Η αποκέντρωση των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ και της ΔΟΥ, μια σημαντική κίνηση για την αποσυμφόρηση του κέντρου, αύξησε τις ανάγκες της συνοικίας σε παρεμβάσεις και υποδομές για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, αλλά και της καθημερινότητας των κατοίκων της περιοχής. Στο πρόγραμμά μας έχουμε εντάξει συγκεκριμένες παρεμβάσεις για κάθε περιοχή, σε συνεργασία με τους πολίτες. Μπορούμε να έχουμε τη Λάρισα που μας αξίζει, σε κάθε γειτονιά», υπογραμμίζει ο κ.Μαμάκος