Στην εκδήλωση βράβευσης παιδιών των μελών του Γεωπονικού Συλλόγου ν. Λάρισας, παρευρέθηκε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη, επισημαίνοντας τα κάτωθι:

«Βρίσκομαι κοντά σας, για να τιμήσω δια ζώσης τους βραβευόμενους, κάθε μαθήτρια και κάθε μαθητή ξεχωριστά, για την προσπάθεια που κατέβαλαν, όσο και για τις επιδόσεις τους.

Εύχομαι στα παιδιά, είτε είναι πλέον φοιτητές, είτε ολοκληρώνουν την δευτεροβάθμια εκπαίδευσή τους, να κατακτούν πάντοτε τους στόχους που θέτουν στη ζωή τους.

Εύχομαι, πάντα να αξιοποιούν τη γνώση, πρωτίστως ως μέσο προσωπικής ολοκλήρωσης και αυτογνωσίας, αλλά και να μη ξεχάσουν ποτέ ότι όλα αυτά αποτελούν ταυτόχρονα τη βάση προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, μέλη του οποίου πάντοτε θα αποτελούν.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν βεβαίως και οι εκπαιδευτικοί των παιδιών που με την φιλοπονία τους και το μεράκι τους, τα βοήθησαν να κατακτήσουν τους στόχους τους, συχνά κάτω από αντίξοες εργασιακές συνθήκες. Τέλος, άξιοι επαίνων είναι και οι γονείς – μέλη του Γεωπονικού Συλλόγου ν. Λάρισας, που από τη μέρα γέννησης κάθε παιδιού ξεχωριστά φρόντισαν και φροντίζουν να μη τους λείψει τίποτα, ακόμη και μέσα στη δίνη της εξοντωτικής ακρίβειας τα δύο τελευταία χρόνια ή της οικονομικής κρίσης τα παλαιότερα.

Παρά τις δυσχέρειες, η σημερινή εκδήλωση μας θυμίζει πως οι Άνθρωποι του Τόπου μας δεν θα πάψουν ποτέ να αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον και ότι αναγνωρίζουν ότι αυτό το μέλλον είναι στο χέρι τους να αλλάξει. Με την ευκαιρία της ημέρας, θέλω να επισημάνω την τεράστια προσφορά του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας διαχρονικά, αλλά και ειδικά στην αντιμετώπιση των πολλαπλών προβλημάτων που προέκυψαν εξαιτίας των πλημμυρών στον Τόπο μας. Ο Γεωπονικός Σύλλογος απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι είναι σπουδαίος θεσμικός εταίρος της Πολιτείας σε θέματα διαχείρισης της αγροτικής οικονομίας και οφείλουμε να αξιώσουμε ακόμη περισσότερο το ρόλο του, την εμπειρία του και τους άριστους επιστήμονες που διαθέτει.

Θέλω από καρδιάς να σας ευχαριστήσω και να εκφράσω την απόλυτη στήριξή μου σε κάθε πρωτοβουλία σας.

Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους! Με υγεία, δύναμη και νέους αγώνες για τον κόσμο της αξιοπρέπειας»