Στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, η υπ. Βουλευτής Λάρισας και τ. Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Ευαγγελία Λιακούλη, επισκέφθηκε τα χωριά του Δήμου Φαρσάλων, τους Χαλκιάδες, τα Βρυσιά, τον Σταυρό, την Βαμβακού και το Μ.Ευύδριο, συνοδευόμενη από στελέχη της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Φαρσάλων.

Η Βουλευτής , είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξη στο πρόσωπό της στις πρόσφατες εκλογές και παράλληλα, για μια ακόμη φορά να συνομιλήσει μαζί τους για τις διεκδικήσεις του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου. Η τοπική –οικονομική και κοινωνική- ζωή , τέθηκε επί τάπητος, με τους κατοίκους να μεταφέρουν στην Λαρισαία Βουλευτή τα μεγάλα προβλήματα , που βιώνουν όλα τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα την ακρίβεια και το κόστος παραγωγής που τσακίζει αγρότες, κτηνοτρόφους και επιχειρήσεις της περιοχής.

Επίσης, τέθηκε στην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ το ζήτημα της απομόνωσης των Φαρσάλων και του δρόμου Λάρισας –Φαρσάλων που αποτελεί ένα πολυσυζητημένο αίτημα και τεράστια ανάγκη της περιοχής, που επανειλημμένα ανακοινώθηκε από κυβερνητικούς παράγοντες αλλά δεν προχώρησε ποτέ, ενώ παράλληλα επισημάνθηκε ότι η περιοχή ακόμη δεν έχει συνέλθει από τις καταστροφικές συνέπειες του ΙΑΝΟΥ, για τις οποίες δεν έγινε αποκατάσταση μέχρι σήμερα σε πολλές περιπτώσεις.

Η κα Λιακούλη, υπογράμμισε από την πλευρά της ότι τα Φάρσαλα και η επαρχία τους, είναι κεντροβαρής δύναμη για το νομό και την παραγωγή, με δυναμικές καλλιέργειες , έμπειρους καλλιεργητές και σημαντική συμβολή στην οικονομία του τόπου μας .

«Η απομόνωση των Φαρσάλων, με την αδυναμία της Κυβέρνησης να υλοποιήσει το έργο που έχει εξαγγείλει τρεις φορές και μάλιστα το 2019 δεσμεύτηκε τότε προεκλογικά ότι θα υλοποιήσει μέχρι το 2021 , καταδεικνύουν πώς αντιμετωπίζει την περιοχή» , τόνισε η Λαρισαία βουλευτής. Επιπλέον, αναφέρθηκε στην κατάθεση στη βουλή της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για την δημιουργία ολοκληρωμένου σχεδίου ανασυγκρότησης της περιοχής, που αφορά σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις και επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον ΙΑΝΟ και παράλληλα δημιουργεί προοπτικές για το μέλλον των Φαρσάλων, που δυστυχώς όμως ποτέ δεν έγινε δεκτή, ούτε συζητήθηκε από την Κυβέρνηση».

Ολοκληρώνοντας την περιοδεία στην περιοχή η κ Λιακούλη τόνισε :«Δεσμεύομαι απέναντι σας και με βλέμμα καθαρό, στραμμένο εδώ, στις ανάγκες και τις προοπτικές του Τόπου μας πως θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες σας. Το “Επιτελικό” Κράτος ήταν εξαιρετικά απασχολημένο με τα ρουσφέτια του, τις εξυπηρετήσεις των γαλάζιων κολλητών και τις παρακολουθήσεις, για να βρει χρόνο να ακούσει και τα δικά σας αιτήματα.

Γι αυτό δεν άκουσε ούτε καν την κραυγή αγωνίας για το δρόμο Λάρισας –Φαρσάλων. Η σκιά της εγκατάλειψης, ήρθε η ώρα να διαλυθεί. Ολοι εσείς που μοχθείτε για την καθημερινή επιβίωση, έχετε αποδείξει, με τον ιδρώτα σας, πως κρύβετε μέσα σας ανεξάντλητη δύναμη, όπως και με τη δύναμη της ψήφου σας μπορείτε να κατακτήσετε όσα δικαιούστε και τόσο άδικα στερείστε. Μαζί θα δώσουμε και αυτόν τον αγώνα της 25ης Ιουνίου, ώστε οι αυλές κάθε χωριού να γεμίσουν ξανά με χαρούμενες παιδικές φωνές, να κάνουμε μαζί με το ΠΑΣΟΚ , που είναι το πατρικό προοδευτικό μας σπίτι, τη δημοκρατική ανατροπή, για να βάλουμε τη δική μας γη στην τροχιά ανάπτυξης και αναζωογόνησης, για ένα δημιουργικό μέλλον των νέων παιδιών στην επαρχία μας.