Σε συγχαρητήρια δήλωση προέβη η τέως Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη, για την νίκη και την άνοδο της ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ε. Κιλελέρ στην Γ΄ κατηγορία:

«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην τεχνική ηγεσία, τη διοίκηση, στους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τους φιλάθλους της Α.Ε Κιλελέρ για την άνοδο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, ως επιστέγασμα μια ολόκληρης χρονιάς επίμονων και πειθαρχημένων προσπαθειών σας.

Όλος ο φίλαθλος ποδοσφαιρικός κόσμος του δήμου Κιλελέρ αλλά και του νομού της Λάρισας , πανηγυρίζει και συμμερίζεται τη χαρά για το νικητήριο ¨εισιτήριο¨ στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και μάλιστα μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση των μπαράζ ανόδου, ¨συμπαρασύροντας¨ στην άνοδο, με αυτήν σας τη νίκη, και άλλες 2 ομάδες του νομού, τον Ιπποκράτη Λάρισας στην Α΄ΕΠΣ και στην Β΄ τον Όλυμπο Καρυάς!

Σε ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικά συνθήκες, για όλα τα αθλητικά σωματεία στο χώρο του ποδοσφαίρου, η ομάδα Α.Ε Κιλελέρ , με σκληρή δουλειά και υπομονή, ξεπέρασε κάθε εμπόδιο και κατάφερε να κάνει το όνειρο της ανόδου, πραγματικότητα.

Πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα νέα , γεμάτα ζωντάνια παιδιά που συνθέτουν την ποδοσφαιρική ομάδα και σε όλη την οικογένεια του Συλλόγου, που πέτυχαν αυτήν τη σημαντική κατάκτηση.

Ευχόμαστε ολόψυχα, τα γήπεδα και οι εξέδρες τους, όπου και αν παίζουν, να είναι γεμάτες από την παρουσία και την αγάπη του φίλαθλου κόσμου, με πολλές ανάλογες επιτυχίες στους αγώνες της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου και την προσδοκία να αποτελέσουν ¨μόνιμο κάτοικο¨ αυτής. Η πορεία τους στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν , να είναι σταθερή και νικηφόρα και πάντα με την ίδια αστείρευτη όρεξη και επιμονή για την επίτευξη των στόχων τους.

Δηλώνω , ως δημότης του Δήμου Κιλελέρ, περήφανη και πάντα δίπλα τους και μαζί τους» .