Στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμα της δημοτικής παράταξης "Λαρισαίων Κοινόν", αναφέρονται τα εξής:

«Η Παρθένος σήμερον τον Υπερούσιον τίκτει…» θα ακούσουμε στους Ορθόδοξους ναούς μας τις πρώτες πρωινές ώρες της μεγάλης εορτής. Ο αχώρητος λαμβάνει χώρα σε μια μισοσκότεινη φάτνη, το δεύτερο Πρόσωπο της Αγίας Τριάδας ενδύεται την ανθρώπινη σάρκα κι έτσι το σώμα μας καθίσταται κατοικία του Αγίου Πνεύματος. Από τη στιγμή που το ασύλληπτο στον ανθρώπινο, πεπερασμένο νου Θαύμα συντελέσθηκε, τα πάντα είναι δυνατά!

Δεν είναι τυχαίο ότι οι πρώτοι που πληροφορούνται από τους δοξολογούντες αγγέλους την Καλή Αγγελία είναι οι ποιμένες, οι αυθεντικοί εκπρόσωποι της κοινότητας, πρόσωπα καθαρά, και γι’ αυτό γνήσια. Ποιμένες και «Μάγοι», δηλ οι αληθινοί σοφοί αναζητητές που ήρθαν ν’ αγγίξουν το Θαύμα και να καταθέσουν τα συμβολικά τους δώρα (το αντίπαλο δέος στους ορθολογιστές «διανοούμενους» και στο «διανουμενισμό»), αλληλοπεριχωρούνται και προτυπώνουν την αληθινή κοινότητα στο μικρόκοσμο της φάτνης.

Την ενωμένη Κοινότητα που με σεβασμό στην Παράδοση, αντιμετωπίζει με γνώση, εξωστρέφεια και δυναμισμό τις προκλήσεις του μέλλοντος, υπηρετεί η δημοτική παράταξη «Λαρισαίων Κοινόν» και αυτός είναι ο λόγος και ο στόχος της δημιουργίας της: Να αναδείξει και να προασπίσει ενωτικά το συνολικό συμφέρον της Πόλης μας και των δημοτών της.

Η μετοχή στη μυστηριακή ζωή της Εκκλησίας συνιστά «ψυχής ιατρείο» και η Ορθοδοξία δομικό στοιχείο της Ελληνικής ταυτότητας και κοινότητας. Εμείς καλούμαστε να συμμετάσχουμε με καθαρή καρδιά, έτοιμη να δεχτεί το Θείο βρέφος, στη Χριστουγεννιάτικη λειτουργία, να εορτάσουμε Ορθόδοξα το μεγάλο Θαύμα και να αναβαπτιστούμε ως πρόσωπα και ως κοινότητα προσώπων.​

Η δημοτική παράταξη «ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΟΙΝΟΝ» εύχεται στις Λαρισαίες και στους Λαρισαίους «Καλά και Ορθόδοξα Χριστούγεννα».