Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Λαρισαίων Κοινόν", αναφέρονται τα εξής: 

"Κατά την χθεσινή συζήτηση στο Δημοτικό συμβούλιο για το εκτός ημερησίας διάταξης θέμα, που έφερε η «Λαρισαίων Κοινόν» δια του Δημοτικού της Συμβούλου Οδυσσέα Μπόρου, και αφορούσε στις βαρύτατες πειθαρχικές ευθύνες που καταλογίζουν η Εθνική Επιτροπή Διαφάνειας και οι Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης, μετά από έλεγχό στην Δημοτική κοινωφελή επιχείρηση Λάρισας (ΔΗ.ΚΕ.Λ), η τοποθέτηση του Δημάρχου κ. Καλογιάννη προκάλεσε αλγεινή εντύπωση στο σύνολο των συμβούλων, αφενός γιατί απέδωσε αόριστα τις βαρύτατες ευθύνες σε… «κάποιους υπαλλήλους λόγω κακής κληρονόμησης!», αφετέρου γιατί απείλησε με μηνύσεις δημοσιογράφους και υπέρτερα ελεγκτικά όργανα.

Στην απέλπιδα προσπάθειά του να αποσείσει τις δικές του ευθύνες, απαξίωσε τις κατηγορίες για πλαστογραφίες και για μη ανάρτηση 26 προσλήψεων στη «Διαύγεια», με τον χαρακτηρισμό «αμελητέες»! Ο εμφανής εκνευρισμός του και η φυσική του δυσανεξία σε κάθε έλεγχο, κονιορτοποίησαν την «πανάκριβα» χτισμένη εικόνα του.

Έκλεισε δε με απίστευτη αλαζονεία ωσάν ο Λουδοβίκος ο 14ος: «ο Δήμος είμαι εγώ!». Τον παραδίδουμε στην κρίση των Λαρισαίων…"