Με ευρεία ατζέντα θεμάτων δημόσιας τάξης, συναντήθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Καπετάνος, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο.

Ο κ. Καπετάνος έθεσε στο κυβερνητικό στέλεχος σειρά ζητημάτων για την περιοχή του νομού Λάρισας, προτάσσοντας την ανάγκη «ανοίγματος» θέσεων για την ενίσχυση των Αστυνομικών Τμημάτων στην περιοχή, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του αισθήματος της ασφάλειας στους πολίτες.

Επίσης, ενόψει της τουριστικής περιόδου, σημείωσε πως θα ήταν προς τη θετική κατεύθυνση η ενδυνάμωση των αστυνομικών μονάδων στις συγκεκριμένες περιοχές, όπου ο πληθυσμός αυξάνεται ραγδαία κατά τους επόμενους τρεις με τέσσερις μήνες.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Καπετάνος δήλωσε τα εξής: «Στο πλαίσιο της τακτικής επαφής που διατηρώ με τα κυβερνητικά στελέχη, συναντήθηκα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο. Η συνδρομή του στο κυβερνητικό έργο είναι πολύτιμη, σε ένα από τα πλέον νευραλγικά πόστα. Από την πλευρά μου, έθεσα σειρά ζητημάτων που αφορούν τη δημόσια ασφάλεια. Στην καθημερινή «μάχη» για τη διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής και της περιουσίας, είμαστε όλοι από την ίδια πλευρά. Ο υπουργός έχει αποδείξει εμπράκτως πως διαθέτει ευήκοα ώτα, όταν τα αιτήματα της κοινωνίας ανταποκρίνονται στις ρεαλιστικές ανάγκες.»