Σε κλίμα χαράς  πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας της ερασιτέχνη φωτογράφου Μαρίας Γεροφωτη με τίτλο "Εκεί που βγάζω βόλτα την ψυχή μου".

Η  Μαρία Γεροφωτη αντλεί έμπνευση από τη φύση της Θεσσαλίας και αποτυπώνει με μεγάλη λεπτομέρεια τοπία σε ένα εκπληκτικό ταξίδι ανάμεσα στις εποχές.

Η έκθεση γίνεται υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχιας Κοινωνικής Πολιτικης και συνδιοργανώνεται από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικης και Πρόνοιας και το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λαρισαίων.

Τα εγκαίνια χαιρέτισαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Σωτήρης Βούλγαρης, ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Πίνακάς, η Διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής Έφη Ζιώγα και εκπρόσωπος της Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πραγματικά συγκινητική, κάτι που δείχνει την ανάγκη του κόσμου για δράσεις πολιτισμού μετά από τόσα χρόνια καραντίνας.  

Η έκθεση φιλοξενείται  στον 2ο όροφο του  Κέντρου Πολιτισμού και Εκπαίδευσης για τις Ευπαθείς ομάδες στην οδό Γαριτσιου 17, περιοχή Αβέρωφ και είναι επισκέψιμη μέχρι 10/5/2022  κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 2410671560 εκτός των επισήμων αργιών του Πάσχα.Αξιζει να σημειωθεί ότι η έκθεση είναι ανοιχτή για σχολεία της πόλης με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας κατά του COVID 19. 

Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λαρισαίων εντάσσεται στο «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Για πληροφορίες Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λαρισαίων Οικονόμου Εξ οικονόμων 8Α και Ρούσβελτ τηλ 2410680242 email kkoinotitas@larissa.gov.gr,  Παράρτημα Ρομά Κέντρου Κοινότητας Δήμου Λαρισαίων, Δημοσθένους 45 Νέα Σμύρνη, τηλ. 2410-231.122, email kkoinotitasroma@larissa.gov.gr