Σε ευχετήριο μήνυμά της η Δημοτική Παράταξη "Λαρισαίων Κοινόν" αναφέρει τα εξής:

"Η Ανάσταση του Θεανθρώπου είναι η εκπλήρωση της μεγάλης υπόσχεσης στο πτωτικό ανθρώπινο γένος, ότι ο θάνατος θα νικηθεί, ο Άδης θα καταλυθεί. «Θανάτω θάνατον πατήσας», η Ανάσταση του Κυρίου είναι η «πανήγυρις των πανηγύρεων», ο θρίαμβος της Ζωής.

Βιώνουμε ένα Γολγοθά που φαίνεται να μην έχει τέλος. Ο πρόσφατος πόλεμος στην Ουκρανία, όπου Ορθόδοξοι αδελφοί πολεμούνε μεταξύ τους, είναι ένα γεγονός που μας θλίβει αφάνταστα, ευχόμαστε και  προσευχόμαστε να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Οι συνέπειες του συγκεκριμένου πολέμου, όσον αφορά τη χώρα μας, καθιστούν την ειρήνη στην περιοχή μας ακόμα πιο εύθραυστη και την ήδη πιεστική για όλους μας οικονομική δυσπραγία, ασφυκτική.  Πλέον, βιώνουμε καταστάσεις, όπου και τα αυτονόητα αγαθά δεν είναι αυτονόητα, όπου πολλοί από εμάς θα γιορτάσουνε τη Λαμπρή όχι με τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει και οι οικονομικά ευάλωτοι συμπολίτες μας αγωνίζονται να εξασφαλίσουν για το γιορτινό τραπέζι τα απολύτως απαραίτητα.  

Ας αντιμετωπίσουμε και αυτή την κατάσταση με ελληνορθόδοξη αρχοντιά. Να γιορτάσουμε την «πανήγυρη των πανηγύρεων» ακόμα και  με τα ελάχιστα, να μοιραστούμε την Αναστάσιμη χαρά με τον συμπολίτη που δοκιμάζεται. Να δυναμώσουμε τους κοινοτικούς δεσμούς, να ανακαλύψουμε εκ νέου την αλήθεια της κοινότητας,  την αλληλεγγύη και την ευρυχωρία, την Ενορία, και να βιώσουμε το χαρμόσυνο γεγονός της Ανάστασης μέσα στην Εκκλησιαστική Σύναξη.

Της Ανάστασης προηγείται η Σταύρωση και η πορεία της Ορθοδοξίας, η Σταυροαναστάσιμη, είναι υπαρκτική εμπειρία για όλους μας, τόσο ως διακριτά, αυτεξούσια πρόσωπα όσο και ως κοινότητα προσώπων, το Κοινό των Ελλήνων.

Η δημοτική παράταξη «ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΟΙΝΟΝ» εύχεται σε όλες και όλους Καλή Ανάσταση και Καλή Λαμπρή".