Επίσκεψη στη Λάρισα πραγματοποίησαν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας κ. Παύλος Μαρινάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού κ. Στέλιος Κονταδάκης, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο και μέλη της ΔΕΕΠ και των ΔΗΜΤΕ.

Η επίσκεψη ξεκίνησε από την πνηνοτροφική μονάδα ΑΦΟΙ ΖΙΩΓΑ ενώ συνεχίστηκε στην Αγιά όπου είχαν συνάντηση με τα μέλη της ΔΗΜΤΕ Αγιάς και τους δημοτικούς συμβούλους της μείζονος αντιπολίτευσης.

Παράλληλα επισκέφτηκαν το συσκευαστήριο φρούτων του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγιάς «Κίσσαβος» και την επιχείρηση Χατζησαλάτας.  

Ακολούθησε επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και συνάντηση με τις Διοικήσεις του ΠΓΝΛ του ΓΝΛ και του ΕΚΑΒ.  

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το ΓΕΩΤΕΕ Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας όπου ενημερώθηκαν από τη Διοίκηση για τα προβλήματα του κλάδου,  για θέματα του πρωτογενούς τομέα και για το υδατικό θέμα της Θεσσαλίας

Ακολούθησε συνάντηση και ενημέρωση στην Περιφέρεια Θεσσαλίας  από τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό.  

Οι συναντήσεις συνεχίστηκαν διαδοχικά στα Γραφεία ΔEEΠ με τους Δημάρχους Κιλελέρ κ. Αθανάσιο Νασιακόπουλο, Τεμπών κ. Γεώργιο Μανώλη, Τυρνάβου κ. Ιωάννη Κόκουρα και Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου καθώς επίσης με εκπροσώπους γεωργικών και κτηνοτροφικών συλλόγων.

Η επίσκεψη συνεχίστηκε με βόλτα στο κέντρο της Λάρισας όπου συνομίλησαν  με καταστηματάρχες και ολοκληρώθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης όπου μετά τις δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ έγινε συνάντηση-ανταλλαγή απόψεων για την επικαιρότητα και κομματικά θέματα με προέδρους φορέων, διοικήσεις των ΔΗΜ.Τ.Ε. Ν. Λάρισας και στελέχη του νομού.