«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που προσπαθούν για ίσες ευκαιρίες» τονίζει σε μήνυμα του ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Βασίλης
Κόκκαλης, με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Κόκκαλη: «Είμαι εδώ σήμερα με το Σύλλογο Κωφών Λάρισας όπως το πράττω κάθε φορά που χρειάζεται. Σήμερα λοιπόν είναι μία συνάντηση υψηλού συμβολισμού και όχι τύπων. Γιατί το αν είμαστε συνεπείς ως κοινωνία απέναντι σε εκείνους που το έχουν πραγματικά ανάγκη δε φαίνεται στις παγκόσμιες ημέρες εορτασμού, αλλά στις πράξεις καθημερινά.
Υιοθετώντας αυτή τη φιλοσοφία βρίσκομαι δίπλα στους συμπολίτες μου με αναπηρία, δίνοντας φωνή στα αιτήματά τους. Με την υιοθέτηση του θεσμού του διερμηνέα στο πολιτικό μου γραφείο, τους δίνω εδώ και χρόνια τη δυνατότητα να μεταφέρουν μέσω εμού, στα κέντρα των αποφάσεων, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους.
Είναι μία συνεργασία δυναμική και ιδιαίτερα σύνθετη πολλές φορές. Μία συνεργασία όμως που μου έχει δώσει πολλά και με έχει κάνει καλύτερο ως άνθρωπο.
Γι’ αυτό και μόνο θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που προσπαθούν για ίσες ευκαιρίες. Γιατί είναι αυτή η δύναμη ζωής που πηγάζει από μέσα τους, που φωτίζει τα πάντα γύρω τους και κάνει όλους εμάς σοφότερους».