Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις καλούν τους συνταξιούχους να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Λάρισας το Σάββατο 17/12/22 και ώρα 12 το μεσημέρι στην Πλατεία Λαμπρούλη (Λόφος Φρουρίου), «ενάντια στον Αντιλαϊκό κρατικό προϋπολογισμό που φέρνει μεγαλύτερη ακρίβεια, φτώχεια, φορολογική αφαίμαξη σε βάρος του λαού».

Στο κάλεσμα αναφέρονται τα εξής:

«Έρχονται νέες περικοπές σε Υγεία, Παιδεία, Κοινωνική Ασφάλιση συνεχίζοντας την αντιλαϊκή πολιτική ενάντια στη ζωή και στα δικαιώματά μας.

Οι συνταξιούχοι θα δουν για άλλη μια φορά τα εισοδήματά τους να χειροτερεύουν όπως άλλωστε και όλων των εργαζομένων και όλων των λαϊκών στρωμάτων.

Τα όποια επιδόματα δίνονται από την μεριά της κυβέρνησης δεν αλλάζει σε τίποτα την βίαιη ανακατανομή του παραγόμενου πλούτου υπέρ των μονοπωλίων και του κεφαλαίου στη Χώρα μας.

Δεν παραιτούμαστε από κανένα αίτημα μας και δεν ανεχόμαστε αυτή την κατάσταση.

Με τους αγώνες μας καταφέραμε πολλά, καθυστερήσαμε, αποσοβήσαμε μέτρα, αποσπάσαμε κατακτήσεις. Στα χειρότερα που μας ετοιμάζουν θα απαντήσουμε με πιο μαζικούς καλύτερα προετοιμασμένους και αποφασιστικούς αγώνες.

Όλοι στο Συλλαλητήριο Σάββατο 17 Δεκέμβρη στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία Λαμπρούλη (Λόφος Φρουρίου)».