Την Τρίτη 6 Ιουνίου στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής πτυχίων και προαγωγών των εθελοντών του Τομέα Υγείας, του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας και του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Λάρισας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Την εκδήλωση χαιρέτησε η Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Λάρισας ΕΕΣ κα. Ελισάβετ Καρανίκα.

Στην τιμητική αυτή εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, ο οποίος απένειμε πτυχία σε μέλη του Σώματος των Σαμαρειτών.

Ο Δήμαρχος Τεμπών προέβη σε δηλώσεις και ανέφερε: "Με τιμά ιδιαίτερα η πρόσκληση του Περιφερειακού Τμήματος Λάρισας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. και συγχρόνως με επιφορτίζει με το υψηλό αίσθημα της ευθύνης, ώστε να ανταποκρινόμαστε ολοένα με περισσότερη φροντίδα και επιμέλεια για την ασφάλεια και την υγεία των δημοτών. Εκ μέρους μου προσωπικά και εκ μέρους της δημοτικής Αρχής αισθανόμαστε ευγνώμονες να σας ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη βοήθεια που έχετε προσφέρει στο Δήμο μας, είτε σε κανονικές συνθήκες, είτε σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης. Στα μάτια όλων μας είστε άνθρωποι με μεγάλα ψυχικά αποθέματα. Εύχομαι να έχετε την υγεία σας, σωματική και ψυχική και να έχετε το κουράγιο και τη δύναμη να συνεχίζετε το τόσο σπουδαίο έργο της ανιδιοτελούς προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας".