Στη "φάκα" της ΕΛ.ΑΣ. έπεσε χθες το μεσημέρι ένας 67χρονος Φαρσαλινός που συνελήφθη από αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης Λάρισας σε ραντεβού - παγίδα, προκειμένου να παραλάβει χρήματα για υποτιθέμενο χειρουργείο κόρης Λαρισαίας.

Αφού η Λαρισαία και υποψήφιο θύμα όχι μόνο όχι μόνο δεν έχασε την ψυχραιμία της, αλλά σε συνεννόηση με τον σύζυγό της επικοινώνησαν παράλληλα με την ΕΛ.ΑΣ., με τον 67χρονο να αιφνιδιάζεται αφού στον κάδο των απορριμμάτων όπου υποτίθεται ότι θα παραλάμβανε τα χρήματα, ήρθε αντιμέτωπος με αστυνομικούς που τον συνέλαβαν για απόπειρα απάτης.

Ο 67χρονος εκτελούσε χρέη "εισπράκτορα" της εγκληματικής ομάδας των απατεώνων που εξαπατούν ηλικιωμένες γυναίκες με τη μέθοδο του συγγενικού προσώπου που εμπλέκεται σε δήθεν τροχαίο δυστύχημα.

Να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται κάτοικος Λαρισαίος ως μέλος της ομάδας των απατεώνων, αφού μέχρι σήμερα όλοι οι συλληφθέντες είναι υπήκοοι Βουλγαρίας.

Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας βρίσκεται σε εξέλιξη, εξετάζοντας τη διάσταση να εντοπιστούν χρήματα και χρυσαφικά από άλλες υποθέσεις.

Λ.Ε. kosmoslarissa.gr (Με πληροφορίες από Β. Κακάρα, Ελευθερία)