Ανατροπές καταγράφηκαν στις έδρες των κομμάτων στο νομό Λάρισας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των χθεσινών επαναληπτικών εκλογών. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε μία έδρα όπως επίσης και η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, τις οποίες καταλαμβάνουν το κόμμα της Νίκης και οι Σπαρτιάτες.

Από το κόμμα της Νίκης εκλέγεται ο Γιώργος Ρούντας και από τους Σπαρτιάτες ο Κωνσταντίνος Φλώρος.

Και οι δύο (δεν είναι Λαρισαίοι), σύμφωνα με τα βιογραφικά τους, εμφανίζονται με πλούσια πολιτική δραστηριότητα.

Τα βιογραφικά τους 

Γεώργιος Ρούντας - ΝΙΚΗ 

Ο Γεώργιος Ρούντας γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα. Είναι έγγαμος πατέρας τριών τέκνων. Έλκει την καταγωγή του εκ πατρός από τα Ζαγοροχώρια Ηπείρου και εκ μητρός από την Κορινθία.

Μεγάλωσε στην Αθήνα και σπούδασε Νομικά στη Νομική Σχολή Αθηνών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος υπαξιωματικός Ειδικών Δυνάμεων το 2006-2007. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο αντικείμενο "Διακυβέρνηση και Δημόσιες Πολιτικές", στο τμήμα "Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων" του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Είναι δικηγόρος και ασχολείται με ζητήματα Κτηματολογίου. Διαθέτει πιστοποιητικό επιμορφώσεως του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Δημόσια Διοίκηση". Κατέχει πιστοποίηση επάρκειας γνωστικού πεδίου αναφορικά με τον νέο Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR), από το σχετικό σεμινάριο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) και της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

Είναι ιδρυτικό μέλος της " Ενώσεως Ελλήνων Νομικών e-Θέμις", ενώ έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενώσεως Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών (ΕΑΝΔΑ) τα έτη 2010-2012.

Ομιλεί την αγγλική γλώσσα.

Ανέκαθεν τον συγκινούσε η διαχρονική σύνδεση της αρχαίας με την νεώτερη Ελλάδα, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από τον Βυζαντιακό Ελληνισμό και η προοπτική της σήμερα.

Κωνσταντίνος Φλώρος - Σπαρτιάτες

Ο Κων/νος Φλώρος ζει στην Αθήνα, είναι κάτοικος Αγίας Βαρβάρας και κατάγεται από την Λιβαδειά Βοιωτίας.

Είναι απόφοιτος ΤΕΕ στον κλάδο της Πληροφορικής, όπου συνέχισε και ολοκλήρωσε τις σπουδές του σε Δ.ΙΕΚ το 2009. Μιλάει άριστα Αγγλικά. Υπηρέτησε την περίοδο 2009-2010 την στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό.

Εργάζεται 13 έτη στον χώρο της Πληροφορικής, συγκεκριμένα στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων, με εξαιρετική πορεία σε πολύ μεγάλες και σημαντικές εταιρίες.

Ασχολείται με την πολιτική από τα μαθητικά του χρόνια, κυρίως λόγω των έντονων συναισθημάτων του για την Ελλάδα, και ειδικότερα από το 2016 μέχρι σήμερα, έχοντας αποκομίσει πολλές και σημαντικές εμπειρίες.

Έχει προσφέρει σε αρκετές κοινωνικές και φιλοζωϊκές δράσεις, όπως και έχει δώσει το παρόν σε μεγάλα συλλαλητήρια (Αγανακτισμένοι, Μακεδονίας, κατά της Υποχρεωτικότητας, Υγειονομικών, υπέρ του “Όχι” στο δημοψήφισμα)”.